Hocam indirimlerde 8500 TL'ye 3070 Ti kovalamaya karar verdim. Geri çektim teklifimi, özür dilerim.
Son düzenleme:
Problem yok hocam, ben de şimdi gördüm buradan.Hocam karta talibim detayları riseofyehet@gmail.com e-posta hesabımdan gönderdim. Uygunsa satın alacağım. 7000TL'dir teklifim e-posta'da yanlışlıkla 7500 TL yazmışım hocam.
Hocam indirimlerde 8500 TL'ye 3070 Ti kovalamaya karar verdim. Geri çektim teklifimi, özür dilerim.
Maalesef düşünmüyorum teşekkürler yine de.@mustafakaplan 6.500TL gel el sıkışalım.
Sizin için sorun değilse, ne kadara sattığınızı öğrenebilir miyim?Problem yok hocam, ben de şimdi gördüm buradan.
Maalesef düşünmüyorum teşekkürler yine de.
Ekran kartını satmış bulunmaktayım, konu kapatılabilir.
7500'e sattım hocam, ne demek.Sizin için sorun değilse, ne kadara sattığınızı öğrenebilir miyim?
Cidden garip piyasa.7500'e sattım hocam, ne demek.
Sattığım kişi mining rige sahip bir internet kafe sahibiydi hocam, nvidia kullanıyordu tüm kartlarında, muhtemelen böyle bir takıntıları var.Cidden garip piyasa.
Sizin kart da çok güzel de, ben 1 aylık 6700XT'yi 8.000'e satamıyorum. Nvidia takıntısı var sanırım millette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.