MSI RTX 3050 Ventus 2X alınır mı?

2060 bile 3050'den güçlü kanka iyi misin
3050 kötü bir kart değil , 3050 ekran kartının fiyatı uçuk.
Fazla bütçem yok, uygun F/P olarak RTX 3050'yi buldum. RTX 2060 düşünüyordum ama daha pahalıya geliyordu, bu yüzden 3050 almaya karar verdim. Daha uygun veya biraz daha fazla fiyatı olan önerebileceğiniz ekran kartı var mıdır?

Ekran kartı link:

6600 XT alabilirsin , onun harici 3050 kötü bir kart değil 3050 ekran kartı fiyatını haketmeyen bir kart. Olması gerekenden daha pahalı bir ekran kartı olduğu için tavsiye edilmez.

Eki Görüntüle 2252968

Pc kolik sitesinde
istanbuldaysan git bunu al.
1720998089430.png

Hocam tarihe dikkat edin de, bitti sanırım.

Kanka 2060 bile güçlü diyorsun fakat sadece saf güç mü? Dediğim gibi 3050 daha yeni nesil VRAM daha fazla teknolojiler destekliyor Allah aşkına eski kartla yeni kartı kıyaslamayın ortada dağlar kadar fark yok.

Bize 1660S'in süslenmiş halini övme burada.
1660S sahibiyim neredeyse aynı FPS'yi alıyorum 3050 ile ne anlatıyorsun?

Eki Görüntüle 2252971
Hocam tarihe dikkat edin de, bitti sanırım.
Görmemişim hocam kusura bakmayın.

Hocam bütçenizi biraz daha arttırırsanız 4060 öneririm size gerçekten güzel kart.

Bize 1660S'in süslenmiş halini övme burada.
1660S sahibiyim neredeyse aynı FPS'yi alıyorum 3050 ile ne anlatıyorsun?

Görmemişim hocam kusura bakmayın.

Reis saf güç olarak güçlü bir kart değil fakat sen burada gelip 1660 la 3050 karşılaştıramazsın. Fakat çok stabil çalışan ısınma sorunu olmayan yeni teknolojiler destekleyen güzel bir kart bayağı da güncelleme alacak.

Kartın çok iyi güç verimliliği DLSS+Ray Tracing desteği üstelik 50 bir karta göre bence gerçekten başarılı.

Hocam bütçenizi biraz daha arttırırsanız 4060 öneririm size gerçekten güzel kart.

Reis saf güç olarak güçlü bir kart değil fakat sen burada gelip 1660 la 3050 karşılaştıramazsın. Fakat çok stabil çalışan ısınma sorunu olmayan yeni teknolojiler destekleyen güzel bir kart bayağı da güncelleme alacak.

Kartın çok iyi güç verimliliği DLSS+Ray Tracing desteği üstelik 50 bir karta göre bence gerçekten başarılı.

Birisi FSR 2 diğeri DLSS 2 fazla bir fark yok yani.
10k verilmez 1 2 k daha koyup 4060 alınmalı.

Fiyatını görmezden gelsek bile dandik bir kart 3050 kimse kusura bakmasın. RT falan diyenler olmuş, bu kartla ne RT'si?

Hele ki zamanının en iyi kartlarından 1050 Ti karşılaştıranlar bile olmuş, arkadaşlar 1050 Ti çok çok ucuz bir karttı. 75W güç tüketimi vardı. Ve zamanında bütün yeni oyunları ultra da 60 FPS oynatabiliyordu.

3050, 1000 lira ucuz olsun git al diyebileceğim bir teknolojik ürün değil. Bence siz de demeyin.

Kanka çoğu mining yapılmış kart "sadece oyun oynandı" denilen karttan iyi. Mining yapanlar bile kartlara oyunculardan iyi bakıyorlar, mining sandığınız kadar kötü bir şey değil

7/24 5 kartın arasında 70 80 derece çalışan kart oyun oynanan karttan kötü mü?
Parasını verecek misin adam pişman olduğunda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı