MSI RTX 3050 Ventus X2 OC vs ASUS Phoenix RTX 3050

haylex

Hectopat
Merhaba, ben bilgisayar toplayacağım İtopya üzerinden her şey tamam ama ekran kartı seçimini yapamadım.
Forza 5, GTA 5, RDR 2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynayacağım 2'si de aynımı yoksa bayağı bir değişiklik var mı ve bu oyunlar kasar mı? Minecraft Bedrock'ta RTX 2'si de destekler mi?

Bilgi verebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    189,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    216,3 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:

Peki o ekran kartlarında Minecraft Bedrock Edition da RTX modu açılır mı? Bahsettiğim özellik şu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki o ekran kartlarında Minecraft Bedrock Edition da RTX modu açılır mı? Bahsettiğim özellik şu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 6000 serisi genel olarak RT desteklidir fakat ilk defa kullanıldığı için RT açıldığında FPS değerleri NVIDIA kartlara göre daha fazla düşüyor ama saf güçte 6600 XT 3050'den de 3060'tan da önde, 3050 alırsan RT açtığın takdirde 6600 XT ile kafa kafaya veya bir tık düşük FPS alabilirsin gelecek odaklı düşünmeni tavsiye ederim.

Merhaba, ben bilgisayar toplayacağım İtopya üzerinden her şey tamam ama ekran kartı seçimini yapamadım.
Forza 5, GTA 5, RDR 2, Cyberpunk 2077 gibi oyunlar oynayacağım 2'si de aynımı yoksa bayağı bir değişiklik var mı ve bu oyunlar kasar mı? Minecraft Bedrock'ta RTX 2'si de destekler mi?

Bilgi verebilir misiniz?

O kart alınmaz. Üstte arkadaşın dediği gibi RX6600 veya 6600XT alabilirsiniz.

Öyle çok bir bütçem yok ama.
Normal 3060 iyi midir?
3060Ti'a göre düşük kalıyor. Tavsiye etmem ama 3050'ye göre çok daha iyidir. Ventus modeller ısınma sorunu olan modeller, bunu tavsiye ederim:

Bütçe ne kadara kadar çıkar? Ona göre 3060Ti da bakabilirim.

3060 Ti'a göre düşük kalıyor. Tavsiye etmem ama 3050'ye göre çok daha iyidir. Ventus modeller ısınma sorunu olan modeller, bunu tavsiye ederim:

Bütçe ne kadara kadar çıkar? Ona göre 3060 Ti da bakabilirim.

Max 8K şu tek fanlı olanı PC aldıktan sonra alırım dedim şu anlık 8k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı