Caner Acikgoz
Femtopat
Daha fazla
Aga 33 santim kasan destekliyor, kart 32 santim. Gerisini sen hesap et36 37 santim gpu desteği var diye hatırlıyorum ben bir kontrol ediyim. Düzenleme atarım.
Benim de bu aralar favorim bu arkadaş:Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeSığar sığmasına lakin, o ekran kartına o kasa yakışmaz. Mag forge serisi normal kasalar ile aynı malzeme kalitesinde.
Şahsi önerim:
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair 275R Airflow Beyaz CC-9011182-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İlla RGB isterseniz, Asus TUF GT301 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ben de uzun süre bu kasayı almayı düşündüm hocam. Hatta halâ kararsızım. İçerisindeki fan sayısı biraz düşük, default olarak önü kapalı gelmesi biraz üzücü. Ön kısım çıkabiliyor ama bu seferde görüntü pek iyi olmuyor. Buna karşın fiyatı gayet iyi.Benim de bu aralar favorim bu arkadaş:Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ön fanlar kasanın soluna konumlandırılabiliyor, o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.Ben de uzun süre bu kasayı almayı düşündüm hocam. Hatta halâ kararsızım. İçerisindeki fan sayısı biraz düşük, default olarak önü kapalı gelmesi biraz üzücü. Ön kısım çıkabiliyor ama bu seferde görüntü pek iyi olmuyor. Buna karşın fiyatı gayet iyi.
Ah ah, 1 yıldan beri uzaktan uzaktan Fractal designe kasalara bakıyorum. Yüksek fiyatları yüzünden yaklaşamıyorum. Şöyle 750 TL civarı F/P fractal bir kasa gelse gözüm kapalı alacağım. Ben markayım diyen firmalara taş çıkartır.Ön fanlar kasanın soluna konumlandırılabiliyor, o yüzden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Alternatifler:
Fractal Design Focus G FD-CA-FOCUS-BK-W Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Fractal Design Focus G FD-CA-FOCUS-BK-W Fanlı ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Aerocool Aero One Frost 4 x FRGB 12cm Fan ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool Aero One Frost 4 x FRGB 12cm Fan ATX Bilgisayar Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Thermaltake Versa J23 Tempered Glass RGB 120mmx3 Fanlı Siyah MidTower Oyuncu Kasası (PSU yok) Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermaltake Versa J23 Tempered Glass RGB 120mmx3 Fanlı Siyah MidTower Oyuncu Kasası (PSU yok) arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Bu arada Fractal Design kasalar yavaş yavaş pazara giriyor, tavsiye ederim.Thermaltake Versa J25 Tempered Glass Rgb 120Mm*3 Fanlı Siyah Midtower Oyuncu Ka
Thermaltake Versa J25 Tempered Glass Rgb 120Mm*3 Fanlı Siyah Midtower Oyuncu Ka ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Focus G serisini beğendim açıkçası. Cooler Master ya da Corsair kasa fanı da taktık mı tamamdır.Ah ah, 1 yıldan beri uzaktan uzaktan Fractal designe kasalara bakıyorum. Yüksek fiyatları yüzünden yaklaşamıyorum. Şöyle 750 TL civarı F/P fractal bir kasa gelse gözüm kapalı alacağım. Ben markayım diyen firmalara taş çıkartır.