Daha önceleri bazı MSI ekran kartlarının RTX açıkken fanları blokladığın okumuştum o yüzden RTX'i kapatıp restart attıktan sonra oyunda tekrar dener misiniz dedim. Afterburner ile kontrol edin bence de.
Msi Afterburner üzerinden manuel fan ayarı yaparak tekrar deneyebilir misiniz? Eğer bu şekilde de tepki göstermiyorsa ekran kartı bağlantılarını tak çıkar yaparak bir deneyin. Aksi durumda servise göndermeniz gerekebilir.
Daha önceleri bazı MSI ekran kartlarının RTX açıkken fanları blokladığın okumuştum o yüzden RTX'i kapatıp restart attıktan sonra oyunda tekrar dener misiniz dedim. Afterburner ile kontrol edin bence de.
Arkadaşın dediği gibi elle yapıp tekrar otomatiğe alın. 60 dereceden sonra o kartlar fan açmaya başlıyor normalde. BIOS sıfırladıktan sonra XMP ayarlarını yapmayı unutmayın.
Bunu zaten üçüncü mesajımda belirttim. Kendi fan ayarınızı yaptığınızda da çalışmazsa ekran kartında teknik bir sıkıntı olabilir, servise gitmesi gerekir.
Bunu zaten üçüncü mesajımda belirttim. Kendi fan ayarınızı yaptığınızda da çalışmazsa ekran kartında teknik bir sıkıntı olabilir, servise gitmesi gerekir.