MSI RTX 3070 Ventus 2X iyi midir?

Biraz sıcak biraz da sesli çalışan bir kart. 70 Dereceyi geçmemesi için kart fanlarını hızlı döndürüyor ve doğal olarak ses çıkıyor. Kendim kullanmadım ama kullanan birisi böyle söylemişti. Onun haricinde karttan memnundu. Hayırlı olsun.

Biraz sıcak biraz da sesli çalışan bir kart. 70 Dereceyi geçmemesi için kart fanlarını hızlı döndürüyor ve doğal olarak ses çıkıyor. Kendim kullanmadım ama kullanan birisi böyle söylemişti. Onun haricinde karttan memnundu. Hayırlı olsun.
Teşekkür 70 dereceyi geçmemesi bana yeter de artar bu zamana kadar zaten eski bilgisayarım pancar motoru gibi çalışıyordu ve gün içi çok sesli ortamlarda çalışıyorum beni etkilemez büyük ihtimal
N11 e güvenemiyorum hocam sinerji ütopya incehesap bunlar olurda yoksa dün 3060 ti alicaktim ekran kartı olarak bunu uygun görünce aldim
14680 TL fiyata satılıyordu hemen değiştirmişler. Stok bitmiş olabilir.
Zotac NVIDIA GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR ZT-A30700H-10PLHR 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Bir de bu model var Ventus modelinden bir nebze daha iyi ve ucuz.
14680 TL fiyata satılıyordu hemen değiştirmişler. Stok bitmiş olabilir.
Zotac NVIDIA GeForce RTX 3070 Twin Edge OC LHR ZT-A30700H-10PLHR 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Bir de bu model var Ventus modelinden bir nebze daha iyi ve ucuz.
Hocam sizden bundan ayrı olarak kasa soğutucu ve işlemci soğutucusu tavsiyesi alabilir miyim 5600x var ama stok soğutucusunun yeteceğini hiç dusunmuyorum

Teşekkür 70 dereceyi geçmemesi bana yeter de artar bu zamana kadar zaten eski bilgisayarım pancar motoru gibi çalışıyordu ve gün içi çok sesli ortamlarda çalışıyorum beni etkilemez büyük ihtimal

Yok 70 dereceyi geçmez. Ağır oyunlarda en fazla 72 73 dereceyi görürsün. Onun haricinde 65-70 arası takılır kartın. 3060 Ti yerine 3070 alarak çok iyi yapmışsınız. 3060 Ti ile 3070 arasında azımsanmayacak kadar fark var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı