MSI RTX 3080 Gaming Z Trio 10G LHR 320 bit GDDR6X 10 GB soğutması nasıldır?

• Konuyu başlatan egeen
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.042
boşta 45 50 arası. Valhalla gibi ağır bir oyunda 2k'da ve Çözünürlük %130'da yani tamamen ultrada 77 derece. İyi bir kasan, iyi kasa fanlarınve iyi bir işlemci soğutucun varsa al. tavsiyem 1000w gold psu alman. Yüksek olduğuna bakma. kartın tepe sıcaklığı 93 derece. 75 derecelerde %50sini ancak kullanıyor fanlarının. Sessiz ve sıcak. ama ona göre tasarlamışlar. yüksek ısı bu karta zarar veremez. 80i gecmez.

Gaming X'i referans alabiliriz. Kullanmayı zorlaştıracak bir sıcaklık söz konusu değil. He daha iyi termal sonuçlar istiyorsanız ASUS TUF'a bakılabilir ama arada da ciddi bir fiyat farkı var tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gaming X'i referans alabiliriz. Kullanmayı zorlaştıracak bir sıcaklık söz konusu değil. He daha iyi termal sonuçlar istiyorsanız ASUS TUF'a bakılabilir ama arada da ciddi bir fiyat farkı var tabii.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler yorumun için ekran kartını 1-2 saat önce aldım baya bi indirim olduğu için

Boşta 45 50 arası. Valhalla gibi ağır bir oyunda 2K'da ve Çözünürlük %130'da yani tamamen ultrada 77 derece. İyi bir kasan, iyi kasa fanlarınve iyi bir işlemci soğutucun varsa al. Tavsiyem 1000W Gold PSU alman. Yüksek olduğuna bakma. Kartın tepe sıcaklığı 93 derece. 75 derecelerde %50'sini ancak kullanıyor fanlarının. Sessiz ve sıcak. Ama ona göre tasarlamışlar. Yüksek ısı bu karta zarar veremez. 80i gecmez.

Kasa olarak Corsair 5000D, işlemci soğutucusu olarak Lian Li galahad veya Arctic 360 düşünüyorum. PSU olarak ise FSP G PRO Hydro

teşekkürler yorumun için ekran kartını 1-2 saat önce aldım baya bi indirim olduğu için

Kasa olarak Corsair 5000D, işlemci soğutucusu olarak Lian Li galahad veya Arctic 360 düşünüyorum. PSU olarak ise FSP G PRO Hydro
1000w aşağısında alma. tüm parçalar ideal.

bu arada sıcaklık ve coil whine sorunu için iade veya değişim istersen yapmayacaklardır. ben gönderdim, bir dünya test yapmışlar, 4 saat oyun oynamışlar ekran kartıyla. bir sorun görülmedi denildi ve kart geri gönderildi. aklında bulunsun.

1000W gereksiz olur.
ben suan RM850X kullanıyorum 80+ gold. almış iken 1000w neden almadım diyorum. tercih meselesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı