- Makaleler
- 3
Kasanızın marka modeli nedir?daha 1 yıl var![]()
Kasanızın marka modeli nedir?daha 1 yıl var![]()
Daha 1 yıl var![]()
virüs bulaşmış olma ihtimali varmı acabaHavalar soğuk ona rağmen fazla benim 3090 bile 75 görüyor iyi macun kaliteli bir macun sür.
cooler master h500pKasanızın marka modeli nedir?
İşlemciniz 52 derecelerde geziyorken GPU'nun 87'ye çıkması tuhaf. Muhtemelen GPU bazlı bir oyun oynadığınızdan dolayı. Öncelikle şunu söyleyeyim 90 derece ekran kartına zarar verecek bir derece değil ancak özellikle bu sıralar havalar soğuk hala 90 derecelere çıkıyor mu? Aynı kasada ilk aldığınızda da durum böyle miydi?virüs bulaşmış olma ihtimali varmı acaba
cooler master h500p
kartı 1 ay önce aldım ilk hafta sorun yoktu sonra 95 derecelere çıktı garantiye gönderdim termal macun yenilediler geldiği 1 hafta sonrada en fazla 73 dereceyi gördü birden gene 87lere gittiİşlemciniz 52 derecelerde geziyorken GPU'nun 87'ye çıkması tuhaf. Muhtemelen GPU bazlı bir oyun oynadığınızdan dolayı. Öncelikle şunu söyleyeyim 90 derece ekran kartına zarar verecek bir derece değil ancak özellikle bu sıralar havalar soğuk hala 90 derecelere çıkıyor mu? Aynı kasada ilk aldığınızda da durum böyle miydi?
Benim işlemci 25, GPU 30 derecede şu an boşta. Boşta 60 mı hala?
Odanız fazla sıcak vs. değilse değişim istemeye çalışın. CPU değerlerinizi, oda sıcaklığının düşük olduğunu vs. ileterek eğer öyleyse.kartı 1 ay önce aldım ilk hafta sorun yoktu sonra 95 derecelere çıktı garantiye gönderdim termal macun yenilediler geldiği 1 hafta sonrada en fazla 73 dereceyi gördü birden gene 87lere gitti
akşam funmark testi yapıp servise gönderecem bakalım artık ilginiz için tşklerOdanız fazla sıcak vs. değilse değişim istemeye çalışın. CPU değerlerinizi, oda sıcaklığının düşük olduğunu vs. ileterek eğer öyleyse.
Ayrıca 20 dk. Furmark testi yapmayı deneyebilirsiniz. Sıcaklık değerlerini gözlemlemek için. Yaz için kabul edilebilir değerler aslında.
Akşam FurMark testi yapıp servise göndereceğim bakalım artık ilginiz için teşekkürler.
hotspot değilVentus'da o hotspot normal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.