70 80 derecede çalışması ekran kartı için sıkıntı mı? Gelecekde sorun oluşturur mu?RTX 4060 Ti Ventus 2X, genellikle fiyat-performans odaklı bir kart olarak sunuluyor. 2 fanlı soğutma sistemi, daha kompakt bir tasarım sağlasa da, bu tip soğutma çözümleri daha büyük ve daha pahalı kartlara göre genellikle biraz daha sıcak çalışabiliyor.
Yük altındayken 70 - 80 dereceyi buluyor boştayken ise 30-40 derece bandında çalışır.
Bildiğim kadarıyla normal benim Asus 3060 dual ilk aldığımda 68 görüyordu şuan 76 görüyor yük altında yakın zamanda belki bi termal macun değişirim ama daha önce araştırmıştım çok sıkıntılı bir durum değil bu70 80 derecede çalışması ekran kartı için sıkıntı mı? Gelecekde sorun oluşturur mu?
70 80 derecede çalışması ekran kartı için sıkıntı mı? Gelecekde sorun oluşturur mu?
Daha fps oyunları ama arada hikayeli oyunlarda oynamayı planlıyorum rdr 2 olsun god of war olsunNe tarz oyun oynıcaksınız peki söyler misiniz?
Asustan neredeyse 2 bin tl ucuz asus önerirmisinizKartı sıfır mı alacaksınız? Pahalı ve parasına değmeyen bir model olduğunu söyleyebilirim.
Kartı sıfır mı alacaksınız? Pahalı ve parasına değmeyen bir model olduğunu söyleyebilirim.
Sanırım Galax daha az ısınıyor MSI dan ona da bakabilirsinizDaha fps oyunları ama arada hikayeli oyunlarda oynamayı planlıyorum rdr 2 olsun god of war olsun
Asustan neredeyse 2 bin tl ucuz asus önerirmisiniz
ASUS için daha fazla vermeğe değer mi?
2k da oynamayacağım zaten. 1080p ultrada uzun sürelerde bile testlerde 80 dereceyi geçmiyordu. Ama ne bileyim her ağızdan bir laf çıkıyor. Kasanın hava akışı iyi olmalı diyorlar. Araştırdığım kadarıyla kasanın hava akışı kötü değil. Kasam: Deepcool Matrexx 55 Mesh V4Sanırım Galax daha az ısınıyor MSI dan ona da bakabilirsiniz
Israrla MSI istemenizin sebebi nedir acaba2k da oynamayacağım zaten. 1080p ultrada uzun sürelerde bile testlerde 80 dereceyi geçmiyordu. Ama ne bileyim her ağızdan bir laf çıkıyor. Kasanın hava akışı iyi olmalı diyorlar. Araştırdığım kadarıyla kasanın hava akışı kötü değil. Kasam: Deepcool Matrexx 55 Mesh V4
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.