MSI RTX 4060 Ventus 2X gelecekte sıkıntı yaratır mı?

843666

Femtopat
1 ay önce yeni bir bilgisayar aldım. Sıcaklık değerleri şu anda iyi fakat okuduğum birçok forumda sistemin kronik sıcaklık sorunu olduğu söyleniyor.

Ekran kartı: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black.
İşlemci: Intel i5-12400F
Anakart: MSI H610'e.
Kasa: Vento VG20a.

Ekran kartında yüklü sayılabilecek oyun olarak şu an sadece Red Dead Redemption 2 oynadım. Speccy, SpeedFan, MSI Afterburner ve Windows'un görev yöneticisinde maksimum 63 dereceyi gördüm, AIDA'da ise 70 dereceyi gördüm (AIDA'nın yanlış değer gösterdiğini düşünüyorum çünkü diğer programlarla tutarsızdı). Boştayken ekran kartı sıcaklığı 39-40 derece civarında oluyor.

Ekran kartında gelecekte herhangi bir problem yaşar mıyım?

1 ay önce yeni bir bilgisayar aldım. Sıcaklık değerleri şu anda iyi fakat okuduğum birçok forumda sistemin kronik sıcaklık sorunu olduğu söyleniyor.

Ekran kartı: MSI RTX 4060 Ventus 2X Black.
İşlemci: Intel i5-12400F
Anakart: MSI H610'e.
Kasa: Vento VG20a.

Ekran kartında yüklü sayılabilecek oyun olarak şu an sadece Red Dead Redemption 2 oynadım. Speccy, SpeedFan, MSI Afterburner ve Windows'un görev yöneticisinde maksimum 63 dereceyi gördüm, AIDA'da ise 70 dereceyi gördüm (AIDA'nın yanlış değer gösterdiğini düşünüyorum çünkü diğer programlarla tutarsızdı). Boştayken ekran kartı sıcaklığı 39-40 derece civarında oluyor.

Ekran kartında gelecekte herhangi bir problem yaşar mıyım?

8 GB v-RAM'i varsa yaşatır yaşatır dediğimde Ultra yerinde high ayarlarda oynarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı