MSI RTX 4090 Suprim X vs ASUS ROG STRIX 4090

Değmez. 4K değil. O boyutta 2K ya hiçbir şey yapamazsın. Dediği gibi yap. Ben de grafikerim, 42 LG C2 kullanıyorum. Hem de oyun da oynuyorum 4K 120 Hz. Anlatılmaz yaşanır.
hm 240 diye bunu düşünüyordum lg link yollar mısın? itopya olursa iyi olur

Aşırı derecede gereksiz sana kalmış
32 4k 144 hz monitör + oyun icin 27 1 tane 240 hz 2k yeterlidir bence
anladım ama ben forzacıyım daha büyük seviyorum valorant cs vs hiç oynamam arada pubg Steam girerim..

İtopya da yoktur. Bu TV.

240 Hz ama 2K dostum. O ekranda 2K cidden facia. Zamanında inceledim. Bu geçiş ekranı, deneme gibi düşün, çok da alınması bir alet değil.

İtopya da yoktur. Bu TV.

240 Hz ama 2K dostum. O ekranda 2K cidden facia. Zamanında inceledim. Bu geçiş ekranı, deneme gibi düşün, çok da alınması bir alet değil.
anladım ama güzel hissiyatı var Corsairide kınıyorum ona bi 4k yakışırdı...

HM 240 diye bunu düşünüyordum LG link yollar mısın? İtopya olursa iyi olur.

Anladım ama ben Forza'cıyım daha büyük seviyorum Valorant CS vs hiç oynamam arada PUBG Steam girerim.

Bütçe sıkıntı yoksa önerim

Anladım ama güzel hissiyatı var corsairide kınıyorum ona bir 4K yakışırdı...

4K 240 Hz yok 144 var.

İtopya da yoktur. Bu TV.

anladım ama güzel hissiyatı var cır
hahhahaha hocam abartmayalım ben büyük birşey istiyorum yukarıda attığım gibi

Anladım ama güzel hissiyatı var Corsairide kınıyorum ona bir 4K yakışırdı...

Dedim ya ara teknoloji. 240 Hz o boyutta OLED yok daha 4K için. Buna bu parayı verirsen senin adına 30 sn üzülürüm, sonra hayatıma devam ederim. 30 sn az değil.

Dedim ya ara teknoloji. 240 Hz o boyutta OLED yok daha 4K için. Buna bu parayı verirsen senin adına 30 sn üzülürüm, sonra hayatıma devam ederim. 30 sn az değil.
haahahah anladım hocam

bu iyimi?

Hocam bunu ne için kullanıcaksinız mesleğiniz nedir ??
web yazılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…