Alperens7k
Hectopat
Web yazılım mı ne yapıyorsunuz ki bu kadar büyük ve pahalı monitörlere ihtiyacınız var ki.
hocam forza vs oynuyorum cyberpunk gibi oyunları seviyorum..Web yazılım mı ne yapıyorsunuz ki bu kadar büyük ve pahalı monitörlere ihtiyacınız var ki.
eğer meslegin icin bu monitorler önrmli degil ise parayı cöpe atmaktır bence aşıri gereksiz birsey senin sevdigin büyük monitörler vardır yarı fiyatına onlara yönelmeni isterim 4k 144 hz veya aynı model 32 inch 3 tane 144hz 4k monitor almanı oneririmhocam forza vs oynuyorum cyberpunk gibi oyunları seviyorum..
teşekkür ederim fikir alışverişi ve önerilerin içinKötü değil. Bunu da araştırdım. Kötü bir seçenek değil ama halen dediğim LG'den kötü 2 yanı var.
1. Mat ekran, OLED'in parlaklığını öldürüyor.
2. OLED monitörlerin kendine özel aydınlık kesme gibi yanma önleyici şeyleri var ama bunlar günümüz için aşırı, yani çok da gerekli değiller. Bunları bu monitörde kapatamıyorsun ama LG TV de servis kumandası ile kapatabiliyorsun.
Kendin de iyi araştırmanı öneririm.
Dostum bakış açını anlıyorum ama büyük ekran sevgisi farklı bir dünyadır, oyun olsun iş olsun. Ben de 3 tane 4k ekran var önümde.eğer meslegin icin bu monitorler önrmli degil ise parayı cöpe atmaktır bence aşıri gereksiz birsey senin sevdigin büyük monitörler vardır yarı fiyatına onlara yönelmeni isterim 4k 144 hz veya aynı model 32 inch 3 tane 144hz 4k monitor almanı oneririm
Hayırlı olsun.teşekkür ederim fikir alışverişi ve önerilerin içinbu arada msi 4090 alıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.