MSI RTX 4090 Suprim X vs ASUS ROG STRIX 4090

Kötü değil. Bunu da araştırdım. Kötü bir seçenek değil ama halen dediğim LG'den kötü 2 yanı var.

1. Mat ekran, OLED'in parlaklığını öldürüyor.

2. OLED monitörlerin kendine özel aydınlık kesme gibi yanma önleyici şeyleri var ama bunlar günümüz için aşırı, yani çok da gerekli değiller. Bunları bu monitörde kapatamıyorsun ama LG TV de servis kumandası ile kapatabiliyorsun.

Kendin de iyi araştırmanı öneririm.

Kötü değil. Bunu da araştırdım. Kötü bir seçenek değil ama halen dediğim LG'den kötü 2 yanı var.

1. Mat ekran, OLED'in parlaklığını öldürüyor.

2. OLED monitörlerin kendine özel aydınlık kesme gibi yanma önleyici şeyleri var ama bunlar günümüz için aşırı, yani çok da gerekli değiller. Bunları bu monitörde kapatamıyorsun ama LG TV de servis kumandası ile kapatabiliyorsun.

Kendin de iyi araştırmanı öneririm.
teşekkür ederim fikir alışverişi ve önerilerin için :D bu arada msi 4090 alıyorum

eğer meslegin icin bu monitorler önrmli degil ise parayı cöpe atmaktır bence aşıri gereksiz birsey senin sevdigin büyük monitörler vardır yarı fiyatına onlara yönelmeni isterim 4k 144 hz veya aynı model 32 inch 3 tane 144hz 4k monitor almanı oneririm
Dostum bakış açını anlıyorum ama büyük ekran sevgisi farklı bir dünyadır, oyun olsun iş olsun. Ben de 3 tane 4k ekran var önümde.

Başkasının zevk ve fikrini çöp olarak nitelendirmen ayıp. Her ürün, alıcısı için yapılır. Siz alıcı olmayabilirsiniz ama bu demek değil ki sizin anlamadığınız şeyler çöptür.

teşekkür ederim fikir alışverişi ve önerilerin için :D bu arada msi 4090 alıyorum
Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı