MSI puılse ve vector serilerini inceledim ekran kart değerleri olması gereken gibiydi. Açıkçası 4080 pulse veya vector olsa alırdım. En kötü yurtdışından.Acer Predator 13.Nesil Core i9 13900HX-RTX4080 12Gb-32Gb-1Tb Ssd-18inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Predator 13.Nesil Core i9 13900HX-RTX4080 12Gb-32Gb-1Tb Ssd-18inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu makineye zam yapmadı Vatan. Ekran paneli Rog G18 ile aynıydı, sıvı metal kullanılmış soğutma sisteminde. Güzel bir cihaz, bulunduğunuz yerde varsa bir bakın. 2 tane thunderbolt 4 portu da var.
GE ve GT serisi hariç MSI düşünmeyin (Gen 5 ssd desteği bile var bunlarda). Diğer serilerin ya kasaları iyi değil ya da ekran kartları daha düşük güçte oluyor (GS'lerde watt değeri düşürülüyor örneğin). Yalnız arkadaşların da dediği MSI cihazlar Türkiye'de çok pahalaı.
16 inch düşünürseniz de Legion 7'lere bakın, geçen yıla göre bazı özellikleri kırpılsa da sorunsuz ve kaliteli bir cihaz o da.
İşte o zaman sizin dediğiniz Pavilion olayı da boşta ve anlamsız kalıyor. Pavilion da düşük seviye. OMEN çok başka. Ki eskiden sıkıntı çıkan Victus 15 modellerini de şu an düzeltmiş durumda örneğin HP.Var ama onlar düşük fiyatlı, haliyle kalitesi de düşük.
Omende mux switch var mı bu arada?
Evet imkanım var klavye konusunda takıntım olduğu için hiç oralardan almayı düşünmemiştim. O zaman yurtdışından almak için laptop önerisi adı altında farklı bir konu açayım.Eğer böyle bir imkanınız varsa Türkiye'den teknolojik ürün alma fikrini aklınızdan çıkartın. Kaçırmayın bu fırsatı.
Demek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.Hem markaya göre bu kadar net bakmanız yanlış hem de markanın farklı seviyedeki modellerini eşdeğer tutmanız yanlış. OMEN serisi HP'nin üst düzey serisi.
Asus'un en üst modelleri belki ondan iyi olabilse bile OMEN serisi Asus'un birçok modelinden de yukarıda kalabilecek bir seri.
türkliyede legion yok mu ? illa yurtdışından mı almam lazım18 inch legion yok. Sene sonu çıkabilir diyordu bazıları redditte.
Lenovo 16" Legion Pro 7i 16IRX8H Gaming Laptop (Onyx Gray)
Buy Lenovo 16" Legion Pro 7i 16IRX8H Gaming Laptop (Onyx Gray) featuring 2.2 GHz Intel Core i9 24-Core (13th Gen), 32GB DDR5 RAM | 1TB NVMe M.2 SSD, 16" 2560 x 1600 240 Hz IPS Display, NVIDIA GeForce RTX 4090 (16GB GDDR6), USB 3.2 Gen 1 & Gen 2 | Thunderbolt 4, HDMI 2.1 Port, Wi-Fi 6E (802.11ax)...www.bhphotovideo.com Lenovo 16" Legion Pro 7i 16IRX8H Gaming Laptop (Onyx Gray)
Buy Lenovo 16" Legion Pro 7i 16IRX8H Gaming Laptop (Onyx Gray) featuring 2.2 GHz Intel Core i9 24-Core (13th Gen), 32GB DDR5 RAM | 1TB NVMe M.2 SSD, 16" 2560 x 1600 240 Hz IPS Display, NVIDIA GeForce RTX 4080 (12GB GDDR6), USB 3.2 Gen 1 & Gen 2 | Thunderbolt 4, HDMI 2.1 Port, Wi-Fi 6E (802.11ax)...www.bhphotovideo.com
Yurtdışından getirtebileceğiniz 4080 ve 4090'lı en uygun cihazlar bunlar. ABD'de her eyaletin vergi oranı farklı yalnız. Bu fiyatlara onu da eklemeniz lazım. New York'ta yüzde 8 küsür galiba.
Hocam 18 inç laptop nedir? Bu laptopu taşıyabiliyorsanız kasa alın zatenDemek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.
türkliyede legion yok mu ? illa yurtdışından mı almam lazım
HP yeterince bilinen bir marka. Arada az bir fark vs. olsa zaten en popülerine yönelmek en iyisi olabilir neyse ama arada az buz bir fark yok. MSI'ın sadece markadan kaynaklı inanılmaz bir fiyat yüksekliği de var sonuçta. Asus'ta gene pek yok, o bakılabilir ama HP OMEN'in de pişman edeceğini sanmıyorum.Demek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.
Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daDemek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.
@Nobilium 16 GB VRAM mevcut bir bakın isterseniz.Hocam 18 inç laptop nedir? Bu laptopu taşıyabiliyorsanız kasa alın zatenBu ara da çok iyi laptop buldum LENOVO Legion 7/Ryzen 9 5900HX/32GB Ram/ 2TB SSD/ 16GB RTX3080/16" WQXGA/ W11/ 82N600RGTX Gaming Laptop Fırtına Gri
Daha iyi. Tax Free (vergi iadesi) alabilirsin. Almanya da MediaMarkt/Saturn, Expert gibi magazalrda %10, Amazon da %19 iade alabilrisin.Getirtemem ama kendim gidip alma şansım var. Almanyada kargo işleri vs nasıl oluyor bilmiyorum. Eğer daha uygun olursa gittiğimde almayı deneyebilirim hem cashback ile de bi miktar para yırtarız.