MSI RTX 4090'lı laptoplar yok mu?

MSI puılse ve vector serilerini inceledim ekran kart değerleri olması gereken gibiydi. Açıkçası 4080 pulse veya vector olsa alırdım. En kötü yurtdışından.

Legion cihazları da çok beğeniyorum ama lenovo sitesinde düzgün ürün bulamadım. Var mı 18inç legionlar ?
 
Var ama onlar düşük fiyatlı, haliyle kalitesi de düşük.

Omende mux switch var mı bu arada?
İşte o zaman sizin dediğiniz Pavilion olayı da boşta ve anlamsız kalıyor. Pavilion da düşük seviye. OMEN çok başka. Ki eskiden sıkıntı çıkan Victus 15 modellerini de şu an düzeltmiş durumda örneğin HP.
 
Eğer böyle bir imkanınız varsa Türkiye'den teknolojik ürün alma fikrini aklınızdan çıkartın. Kaçırmayın bu fırsatı.
Evet imkanım var klavye konusunda takıntım olduğu için hiç oralardan almayı düşünmemiştim. O zaman yurtdışından almak için laptop önerisi adı altında farklı bir konu açayım.
 
18 inch legion yok. Sene sonu çıkabilir diyordu bazıları redditte.


Yurtdışından getirtebileceğiniz 4080 ve 4090'lı en uygun cihazlar bunlar. ABD'de her eyaletin vergi oranı farklı yalnız. Bu fiyatlara onu da eklemeniz lazım. New York'ta yüzde 8 küsür galiba.
 
Demek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.

türkliyede legion yok mu ? illa yurtdışından mı almam lazım
 
Demek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.


türkliyede legion yok mu ? illa yurtdışından mı almam lazım
HP yeterince bilinen bir marka. Arada az bir fark vs. olsa zaten en popülerine yönelmek en iyisi olabilir neyse ama arada az buz bir fark yok. MSI'ın sadece markadan kaynaklı inanılmaz bir fiyat yüksekliği de var sonuçta. Asus'ta gene pek yok, o bakılabilir ama HP OMEN'in de pişman edeceğini sanmıyorum.
 
Demek istedğim 70-80 bin para verip daha yaygın ve bilinen markaları almak bence daha iyi olurdu.


türkliyede legion yok mu ? illa yurtdışından mı almam lazım
Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da


Hepsiburada'daki cihaz yurtdışından getirilme muhtemelen. 13950hx'li Legion da yok. Yanlış girmiş bilgileri. İspanya'da AMD'lileri vardı galiba. Almanya'da da olabilir.

18 inch cihazlar 16:10 formatında oldukları için 17.3 Omen'lar kadarlar boyutları kabaca. Aynı konfigürasyonda 18 inch cihazlar 16'lardan daha performanslı oluyor (soğutmaları hacim nedeniyle daha başarılı olduğu için.)
 
Getirtemem ama kendim gidip alma şansım var. Almanyada kargo işleri vs nasıl oluyor bilmiyorum. Eğer daha uygun olursa gittiğimde almayı deneyebilirim hem cashback ile de bi miktar para yırtarız.
Daha iyi. Tax Free (vergi iadesi) alabilirsin. Almanya da MediaMarkt/Saturn, Expert gibi magazalrda %10, Amazon da %19 iade alabilrisin.
Almanya dan msi crosshair 17 (4060) laptop getirmistim. Vergi iadesiyle beraber türkiyeden cok ucuz fiyata gelmisti.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…