MSI RTX 5060 Ti slota girmiyor

Krothez

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalae,

Ne yaparsam yapayım MSI 5060 Ti ekran kartını slota oturtamıyorum. Slot ve ekran kartı çok ufak bir farkla denk gelmiyor. Ne yaparsam yapayım denk getiremiyorum. Slotun mandalı inik, kasa arkasında ki plakalar zaten çıkmış halde geldi, ekran kartının koruma aparatları vs her şey olması gerektiği gibi ancak kart oturmuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250604_141336.jpg
    IMG_20250604_141336.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
İlk once ekran kartini takarken sol tarafta bulunan metal plakanin anakartla kasanin arka kisminin arasindaki bosluga girdiginden emin olun, sonrasinda portu hizlayip oturtun. Baska bir terslik yoksa girmemesi icin sebep yok. Elinizi de cok korkak alistirmayin, dusundugunuz kadar hassas parcalar degil. Ters hareket yapmazsaniz hiçbir şey olmaz.

İlk once ekran kartini takarken sol tarafta bulunan metal plakanin anakartla kasanin arka kisminin arasindaki bosluga girdiginden emin olun, sonrasinda portu hizlayip oturtun. Baska bir terslik yoksa girmemesi icin sebep yok. Elinizi de cok korkak alistirmayin, dusundugunuz kadar hassas parcalar degil. Ters hareket yapmazsaniz hiçbir şey olmaz.

Plaka o boşluğa giriyor ancak slot ve ekran kartı tam olarak denk gelmiyor, bu durumda belki normaldir ancak gerçekten en ufak tecrübem olmadığı için bir miktar tırsmaktayım. Akşam biraz daha deneyeceğim, eğer olmazsa yarın incehesabın kapısına dayanıp taktırmaya çalışacağım sanırım :d

Bılgıldatırken zongurtlakma riski var evet. Dikkatlice hafif yalpalaya yalpalaya denemek lazım.
Eve dönünce biraz daha deneyeceğim sağolun

Tekrar denememe rağmen yine olmadı. Ekran kartı inatla slota tam olarak denk gelmiyor, hafif güç uyguladığımda da herhangi bir gelişme olmuyor. Yarın kasayı alıp İncehesap'a kendim götürüp durumu izah edeceğim.

Dosya Ekleri

• IMG_20250604_220858.jpg
    IMG_20250604_220858.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı