MSİ RTX2060 GAMING Z 6G alınır mı?

faruk sincar

Hectopat
Daha fazla  
2570₺ RTX 2060 almak sizce nasıl? Fiyat bence makul ama yeni RYZEN işlemciler çıkacağı için sistem toplayamıyorum. Ekran kartını alıp beklemek ne kadar mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam OC olamayan modeli bu soğutma olarakta MSİ baya bir iyi Durumda şuan.

İyide OC yapılarak aradaki fark kapatılabilir. Soğutmada en iyi olanı dururken neden düşük model alınsın, hem de aynı fiyata.

İyide OC yapılarak aradaki fark kapatılabilir. Soğutmada en iyi olanı dururken neden düşük model alınsın, hem de aynı fiyata.
Strix daha iyi soğutmaya sahip. Aradaki fark fazla değil kişiye kalmış durum ama bana kalırsa daha iyi soğutması olduğundan Strix derdim.

Strix daha iyi soğutmaya sahip. Aradaki fark fazla değil kişiye kalmış durum ama bana kalırsa daha iyi soğutması olduğundan Strix derdim.
Hocam anakart olarak MSİ sıcaklık değerleri çok iyi RGB anakart ve MSİ ekran kartı Asus olursa aynı program üzerinden kontrolde olmuyor diye biliyorum.

Hocam anakart olarak MSİ sıcaklık değerleri çok iyi RGB anakart ve MSİ ekran kartı Asus olursa aynı program üzerinden kontrolde olmuyor diye biliyorum.
Size kalmış tercih meselesi hani bir şey kaybetmezsiniz hangi kartı alırsanız alın ikiside sizi pişman etmez. Zaten tercih meselesi aralarındaki fark az derecede.

2570₺ RTX 2060 almak sizce nasıl? Fiyat bence makul ama yeni RYZEN işlemciler çıkacağı için sistem toplayamıyorum. Ekran kartını alıp beklemek ne kadar mantıklı olur?
O fiyata o modeli direk alın gitsin bence. MSI'ın Gaming Z soğutması bayağı iyi ve aşırı sessiz. ROG STRIX ile aralarında öyle büyük bir fark olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…