2570₺ RTX 2060 almak sizce nasıl? Fiyat bence makul ama yeni RYZEN işlemciler çıkacağı için sistem toplayamıyorum. Ekran kartını alıp beklemek ne kadar mantıklı olur?
Asus geforce rog strix RTX2060 gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com
Onun yerine bunu alabilirsin. Asus’un soğutması daha iyi.
Asus geforce rog strix RTX2060 gaming ekran kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus RTX2060 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
www.vatanbilgisayar.com
Onun yerine bunu alabilirsin. Asus’un soğutması daha iyi.
Hocam anakart olarak MSİ sıcaklık değerleri çok iyi RGB anakart ve MSİ ekran kartı Asus olursa aynı program üzerinden kontrolde olmuyor diye biliyorum.
Hocam anakart olarak MSİ sıcaklık değerleri çok iyi RGB anakart ve MSİ ekran kartı Asus olursa aynı program üzerinden kontrolde olmuyor diye biliyorum.
Size kalmış tercih meselesi hani bir şey kaybetmezsiniz hangi kartı alırsanız alın ikiside sizi pişman etmez. Zaten tercih meselesi aralarındaki fark az derecede.
2570₺ RTX 2060 almak sizce nasıl? Fiyat bence makul ama yeni RYZEN işlemciler çıkacağı için sistem toplayamıyorum. Ekran kartını alıp beklemek ne kadar mantıklı olur?
O fiyata o modeli direk alın gitsin bence. MSI'ın Gaming Z soğutması bayağı iyi ve aşırı sessiz. ROG STRIX ile aralarında öyle büyük bir fark olacağını sanmıyorum.