Başlıkta adı olan kartı henüz cuma günü aldım. Kargoya bile verilmedi, o yüzden bir izlenimim yok.hangi kartı aldın? İlk izlenimin ne?
Başlıkta adı olan kartı henüz cuma günü aldım. Kargoya bile verilmedi, o yüzden bir izlenimim yok.hangi kartı aldın? İlk izlenimin ne?
Bir sistem alacaktık kafamız çorba oluyor.@gizem123 ortada dolaşan iki söylenti var. Birisi Super kartların fiyatlarının artacağı yönünde. Alacağınız RTX 2060'ın fiyatından bahsedecek olursak 420 dolar olacağı söyleniyor. Diğeri ise 100'er dolar düşeceği yönünde ve bu söylenti Guru3D gibi güvenilir bir sitede yayınlanıyor. Şahşen NVIDIA'nın AMD ile rekabete girmesi için fiyatları düşürmesi daha mantıklı duruyor fakat 100 dolar olur mu orasını bilemiyorum.
Çok doğru hocam ben de bu yaz çalıştığım parayla monitör ve RTX 2060 alacaktım. Para elime geçtikçe alıcam zaten ki o zamana kadar büyük ihtimal Super serisi kartlar çıkacaktır. Benlik bir sıkıntı yok fakat ben şuan bu fiyata üst seviye soğutmalı kartları görünce beklemez alırdım. RTX 2060 1080p'de sizi 3-4 sene üzmez zaten. Super serisinde 2060'ın en büyük artısı bence VRAM'ın 8 GB olacağı. Kart 2K için bile çok yeterli iken VRAM'ın 6 GB olması yetersiz kalıyordu, ihtiyaçlarınıza göre bekleyip beklememek size kalmış.Bir sistem alacaktık kafamız çorba oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.