MSİ RTX2060 GAMING Z 6G alınır mı?

@gizem123 ortada dolaşan iki söylenti var. Birisi Super kartların fiyatlarının artacağı yönünde. Alacağınız RTX 2060'ın fiyatından bahsedecek olursak 420 dolar olacağı söyleniyor. Diğeri ise 100'er dolar düşeceği yönünde ve bu söylenti Guru3D gibi güvenilir bir sitede yayınlanıyor. Şahşen NVIDIA'nın AMD ile rekabete girmesi için fiyatları düşürmesi daha mantıklı duruyor fakat 100 dolar olur mu orasını bilemiyorum.

@gizem123 ortada dolaşan iki söylenti var. Birisi Super kartların fiyatlarının artacağı yönünde. Alacağınız RTX 2060'ın fiyatından bahsedecek olursak 420 dolar olacağı söyleniyor. Diğeri ise 100'er dolar düşeceği yönünde ve bu söylenti Guru3D gibi güvenilir bir sitede yayınlanıyor. Şahşen NVIDIA'nın AMD ile rekabete girmesi için fiyatları düşürmesi daha mantıklı duruyor fakat 100 dolar olur mu orasını bilemiyorum.
Bir sistem alacaktık kafamız çorba oluyor.

Bir sistem alacaktık kafamız çorba oluyor.
Çok doğru hocam ben de bu yaz çalıştığım parayla monitör ve RTX 2060 alacaktım. Para elime geçtikçe alıcam zaten ki o zamana kadar büyük ihtimal Super serisi kartlar çıkacaktır. Benlik bir sıkıntı yok fakat ben şuan bu fiyata üst seviye soğutmalı kartları görünce beklemez alırdım. RTX 2060 1080p'de sizi 3-4 sene üzmez zaten. Super serisinde 2060'ın en büyük artısı bence VRAM'ın 8 GB olacağı. Kart 2K için bile çok yeterli iken VRAM'ın 6 GB olması yetersiz kalıyordu, ihtiyaçlarınıza göre bekleyip beklememek size kalmış.

Bilgisayarı oyun için toplamıyorum. O yüzden elimdeki bütçeyle en yüksek performansı yakalama derdindeyim, ihtiyaç doğrultusunda bir süre sonra parçalar yavaş yavaş yükseltilir zaten. Bir kaç hafta sonra daha iyisi olacaksa bekleyebilirim tabi ki ama daha iyisinin fiyatını karşılayamayacaksam gerek yok, onun kararını verebilmem önemli.
Gerçekten tam karışık bir zamanda toplamaya başlamışım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı