MSI RTX2070 Super Ventus OC 8 GB 256Bit GDDR6 vs Galax RTX2070 ex 8 GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6

Dgnburak35

Centipat
Merhabalar, Teknobiyotik'ten bir bilgisayar toplamıştım. Galax serisini almıştım,fakat stokta kalmadığını MSI ile ücretsiz değişim yapabilceklerini söylediler. Sizin fikriniz nedir? Ben sıkıntı olmayacağını değiştirebilirsiniz dedim. Soranlar için bilgisayar x2.

Merhabalar, Teknobiyotik'ten bir bilgisayar toplamıştım. Galax serisini almıştım,fakat stokta kalmadığını MSI ile ücretsiz değişim yapabilceklerini söylediler. Sizin fikriniz nedir? Ben sıkıntı olmayacağını değiştirebilirsiniz dedim. Soranlar için bilgisayar x2.
İki kart da soğutma olarak iyi. Zaten ikisinin hızları da yaklaşık aynı. Bir fark olacağını sanmam. Hatta garanti açısından MSI daha iyi bile olur 😀

Galax modelin stokları bitmiş herhalde. Sistemdeki kartı Ventus ile değiştirmişler.

İki kart da soğutma olarak iyi. Zaten ikisinin hızları da yaklaşık aynı. Bir fark olacağını sanmam. Hatta garanti açısından MSI daha iyi bile olur 😀

Galax modelin stokları bitmiş herhalde. Sistemdeki kartı Ventus ile değiştirmişler.

Evet, teknik bir arıza olduğunu söylediler, içeriğini bilmiyorum. Ben de aynı sizin gibi düşündüm, sonuç itibari ile MSI köklü bir fırma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı