MSI RX 460 nasıldır?

Çalıştırır ama sorun olur mu olmaz mı kestiremiyorum çünkü güç kaynağı hakkında tam bilgiye sahip değilim.

Özetleyebilir misin dostum alayım mı biraz kararsız kaldım. kârlı çıkarım gibime geliyor. ve onun yanına da 8 GB'lik ram düşünüyorum yeni çıkan oyunları en azından oynayabilmek için.

Ekran kartını al güzel. Dota 2 CS go gibi oyunları oynarsın. Diğer güçlü oyunlarda medium ayarda oynarsın.

Anladım dostum, kulağa hoş geliyor. kafamdaki tek soru işareti PSU sence bir sorun yaşar mıyım PSU bakımından bilgin varsa aydınlatabilir misin

Screenshot PSU'mdan böyle bir poz almıştım bakabilir misiniz belki çalıştırıp çalıştırmayacağını daha net anlarsınız.

Özetleyebilir misin dostum alayım mı biraz kararsız kaldım. kârlı çıkarım gibime geliyor. ve onun yanına da 8 GB'lik ram düşünüyorum yeni çıkan oyunları en azından oynayabilmek için.

Anladım dostum, kulağa hoş geliyor. kafamdaki tek soru işareti PSU sence bir sorun yaşar mıyım PSU bakımından bilgin varsa aydınlatabilir misin

Screenshot PSU'mdan böyle bir poz almıştım bakabilir misiniz belki çalıştırıp çalıştırmayacağını daha net anlarsınız.

O PSUya güven olmaz. Bütçe belirtirsen sana tavsiye veririz. Yeni PSU alman iyi olur.

Corsair Builder VS450 450W 80+ Power Supply (CP-9020096-EU) Fiyatı

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı