Satılık MSI RX 470 4GB

Delected

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar.Kartımı ciddi maddi problemlerden dolayı satıyorum.
Ben de acaba tıpkı diğer kartlar gibi aranızdan kartımla ilgilenen olur mu diye merak ediyorum.
Ürün 12.05.2016 tarihinde Vatan Bilgisayardan alınmıştır.Gaming X modelidir ve 2 yıl garantilidir.
Kutusu, faturası, statik poşeti koruma plastikleri kapı asacağı dahi mevcuttur ve gönderilecektir.

Fiyat: SATILDI

19243650_391689987893372_160878606_o.jpg

Son düzenleme:
Satışı Sahibinden ve Letgo gibi sitelere de koymanı öneririm. Bu sosyalde ki çoğu kişi bilinçli. Yani piyasadan haberdar. Pek yanaşmayacaklardır bu fiyatlara.

Satışı Sahibinden ve Letgo gibi sitelere de koymanı öneririm. Bu sosyalde ki çoğu kişi bilinçli. Yani piyasadan haberdar. Pek yanaşmayacaklardır bu fiyatlara.
Gerekli sitelere, gerekli ilanlarda bulundum. Ayrıca bilinçle alakası olduğunu düşünmüyorum. İhtiyacı olan alır, alınmazsa kullanmaya devam ederim.

Son düzenleme:
Hocam satışınızı baltalamak gibi olmasın ama AMD kartlar gelecek stoğa. 900 TL'den yukarı satamazsınız burada.
Daha öncede dediğim gibi, ihtiyacı olan alır, alınmazsa kullanmaya devam ederim.

Son düzenleme:
İhtiyacı olan alır da, burada ki çoğu insan bilinçli olduğu için bu fiyata almaz demek istedim. GTX 1060 6GB modelinin sıfırı bile daha ucuz.

İhtiyacı olan alır da, burada ki çoğu insan bilinçli olduğu için bu fiyata almaz demek istedim. GTX 1060 6GB modelinin sıfırı bile daha ucuz.
Bu ürün normal kullanıcılar için değil ''Madencilik'' sektörü için satılığa çıkarılmıştır.

İyi günler.

Ürün 1350'TL ye satılmış ve Kocaeli'nin yolunu tutmuştur. Yoğun ilgi ve alakadan ötürü herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı