MSI RX 470 Isınma Sorunu

Icewalk

Megapat
Daha fazla  
MSI Radeon RX 470 4gb 256 bit kullaniyorum. Urun daha 4 5 ay kadar oldu ama acayip isinma problemi yasiyorum. ARK survival evolved oynamaya basladigim an cok hizli calismaya basliyor fanlar ve acayip derecede isinmaya basliyor elimi kart uzerinde 3 saniye bile tutamiyorum. Bunun temel nedeni neden olabilir ?

MSI Afterburner programı indirip oyun içi grafik ayarlarını + yükteyken GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, fan devri, GPU clock, memory clock gibi değerleri paylaşabilir misiniz?

Bir de ekran kartına sürekli elinizi sürmeyiniz. Statik elektrik bilgisayar parçaları için sakıncalı.

Şu haliyle normal gözüküyor. Yük altında sesli çalışması da normal. Biraz daha uzun süre yüklenip çıkacağı sıcaklıklara bakın. 78-80'e kadar yolu var. Daha yukarıya çıkmadığı sürece problem yok.

Şu haliyle normal gözüküyor. Yük altında sesli çalışması da normal. Biraz daha uzun süre yüklenip çıkacağı sıcaklıklara bakın. 78-80'e kadar yolu var. Daha yukarıya çıkmadığı sürece problem yok.

Çok fazla ses çıkarmaya başladı tozlandımı diye kontrol ettim oda yoktu sorun var sandım ısınmada çok fazla oldu. Adanada yaşıyorum yazın ne hale gelir bilemiyorum :D

Çok fazla ses çıkarmaya başladı tozlandımı diye kontrol ettim oda yoktu sorun var sandım ısınmada çok fazla oldu. Adanada yaşıyorum yazın ne hale gelir bilemiyorum

Bende Asus RX 470 modelini kullanıyorum dün yaklaşık 9 saatlik tam performans çalışmadan sonra 64 derece gördüm, sizin kartınızda veya kasada bir problem olabilir mi acaba ?

Son düzenleme:
Bende Asus RX 470 modelini kullanıyorum dün yaklaşık 9 saatlik tam performans çalışmadan sonra 64 derece gördüm, kartta veya kasada bir problem olabilir mi acaba ?

Donanım hakkında pek bilgim yok benim ama 9 saate normal 64 derece bana göre bilgisi olanlar ne der bilemiyorum yinede sormalisin baskalarinada

Donanım hakkında pek bilgim yok benim ama 9 saate normal 64 derece bana göre bilgisi olanlar ne der bilemiyorum yinede sormalisin baskalarinada

Yanlış anlaşılmış kusura bakmayın benim sıcaklık değerlerim normal arkadaşınki yüksek onu kast etmiştim düzenleyeyim.

Bende R9 380X var. Bir aralar 90'a kadar çıkıyordu sıcaklığım yük altındayken. Kasanın içini tertemiz yaptım 75-78 arası takılıyor şimdi. Oynadığım oyun BF1, high ayarlarda. Fan %75'de çalışıyor. Bu arada sesten rahatsız oluyorsanız kullanıcı kontrollü fan ayarı var ordan sıcaklık değerine göre fanınızı ayarlayabilirsiniz, fakat eğer düşürürseniz sıcaklık değerleriniz artacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı