MSI RX 470 oyundayken donma sorunu

tailor34

Kilopat
Katılım
6 Nisan 2017
Mesajlar
42
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarı henüz 4 ay önce topladım. Bu zamana kadar hiçbir sorun yoktu. Okulum nedeniyle bilgisayarı da yanıma almak zorunda oluyordum. Bir kaç sefer otobüsle geldim sorun yoktu fakat son yolculugumda geldiğimde bilgisayarı açtığımda genellikle oyun oynarken ekran donuyor çizgiler gelip ve tamamen gidiyor reset atmak zorunda kalıyorum. Sorunun ne olduğunu çözemedim. Format attım driverleri tekrar düzgün yükledim ama yine bu olay oluyor. Bu zamana kadar sorun yoktu. Dedim yolda mı hasar aldı güzelce kutuladım köpüğe koydum kasayı açtığımda herhangi bir fiziksel farklılık yoktu. İçinde olsun dışında olsun her şey doğru düzgün. Bir neden bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücüleri temizleyip tekrar yükle. Kullandığın Windows sürümü nedir?
 
Beyler birde bilgisayar açma tuşuna basıyorum açılır gibi oluyor 1 saniye sonra elektirikler gitmiş gibi güç kesiliyor hep böyle yapıyor sonra kendi kendine açıp kesiliyor 1 saniye de bir böyle oluyor noluyor anlamadım gitti sorun ne


Tam olarak neden bahsettiniz hocam?
Coil Whine.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı