MSI RX 470 sistem kasma sorunu

pcayss29

Megapat
Daha fazla  
Selam herkese bir sorum olucaktı geçen ekran kartını degiştirdim (MSI RX 470 ) ancak bilgisayara girdigimde kasıyordu. Ciddi ciddi oyunlara bile zarzor giriyorum internette adam gibi dolaşamıyorum sorun nedir sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar işletim sisteminizde virüs olabilir sebebi bu olabilir ancak bilgisayarınız ekran kartı taktığınız andan itibaren birden bire kasmaya başladıysa problem farklı da olabilir. Siz en iyisi bir format atıp güncel driver kurulumları yapın ve yazılımınız temiz olduğundan emin olup tekrar deneyip sonucu bize yazın. Kolay gelsin.

Sadece oyundamı oluyor bu olay yoksa bilgisayara girince hareket bile edemiyor musunuz ?
Oyunda veya masaüstendede hep aynı nadirde olsa donmalar oluyor 5-10 saniyelik.

Merhabalar işletim sisteminizde virüs olabilir sebebi bu olabilir ancak bilgisayarınız ekran kartı taktığınız andan itibaren birden bire kasmaya başladıysa problem farklı da olabilir. Siz en iyisi bir format atıp güncel driver kurulumları yapın ve yazılımınız temiz olduğundan emin olup tekrar deneyip sonucu bize yazın. Kolay gelsin.
Ekran akrtının yanında güç kaynagıda degiştim. Gü kaynagından anlamadıgımdan bi tanıdıgıma takdırdım 2'sini de degiştikten sonra oldu kasma olayı felan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı