MSI RX 470 sistem kasma sorunu

burakturhann

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1 ay önce sinerji üzerinden 3000 TL'ye i5 6400 MSI RX 470 Gaming X bilgisayar aldım.
Monitörüm bilgisayarı almadan öncede bozuktu. Karıncalanmalar, bilgisayarı ilk açtığımda monitör tuşuna bastığımda gelip geri gitmesi monitör Samsung SyncMaster 2232BW ve yeni bilgisayar gelince kurdum. Her zaman ki gibi ilk açılışta gelmedi monitörü açıyorum ve 5 dakika kadar bekliyorum kapatıp tekrar açıyorum öyle geliyor ve monitör ekran kartına bağlı. Bilgisayar geldikten sonra tabii ki 1 ay Windows 10 Pro deneme sürümü ile geliyor ve tabi ki de bir Türk olarak onu KMSpico programı ile sınırsız yaptım ve keşke yapmasaydım diyorum. Aradan 1 ay geçti ve oyunlarda FPS'im 300'ün altına düşmezken acayip derecede bir kasma hissi var bundan çok şikayetçi oldum ve bilgisayara kurtarma kısmından format attım. KMSpico programından kurtulacağımı ve bilgisayarımın tekrardan 1 ay deneme sürümüne döneceğini düşünüyordum ama öyle bir şey olmadı hala sınırsız sürüm olarak kullanıyorum. KMSpico Programından da kurtulmak istiyorum. Tekrardan Temiz bir Format mı lazım? Uzun lafın kısası bilgisayarımda oyunlarda kasma hissi var bana o ilk aldığım ve bu zamana kadar geçirdiğim o harika akıcılığı vermiyor sanki oyunum 59 FPS gibi hissediyorum hiçbir zaman akıcı olmuyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Monitörüm acaba akıcılığımı vermiyor diye düşünüyorum ama bu sorun ilk aldığımda yoktu.
Akıcılık Sorununu nasıl düzeltebilirim sizce bilgisayarı garantiye mi göndermeliyim ve KMSpico Denilen lanet programdan temiz bir format atıp da kurtulabilir miyim? Fikrinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…