MSI RX 470 ve i7 2600 sistem toplama

piyanist doktor

Hectopat
Arkadaşlar geçen sene aldığım bir ekran kartıydı. Okula götüremediğim için sistemi tamamlamadım. Şu an elimde RX 470 ekran kartım var. ST50F-ES230 PSU var. İşlemci olarak elimde i7-2600 var. Onu değiştirmeme gerek var mı? Gerek varsa hangi işlemciyi, anakartı, RAM'i, kasayı, ekranı, SSD'yi ve harddiski almalıyım? Bilgisayar konusunda pek bir bilgim yok, yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
3500-4000 TL bütçe varsa elindeki parçaları satıp ortalama 5500-6000 TL bütçe ile çok daha üst düzey bir bilgisayar da toplayabiliriz. Ama bu sistemi kullanacağım dersen 3500-4000 TL parayı bu sisteme harcamanı tavsiye etmem.

3500-4000 TL bütçe varsa elindeki parçaları satıp ortalama 5500-6000 TL bütçe ile çok daha üst düzey bir bilgisayar da toplayabiliriz. Ama bu sistemi kullanacağım dersen 3500-4000 TL parayı bu sisteme harcamanı tavsiye etmem.
şuan malesef satmakla uğraşacak kadar vaktim yok ünüverste okudum için bilgisayarı hemen eksik parçalarını toplayıp götürmem gerek zamanım kısıtlı anlayacağın sallıyorum o halde işlemcin kötü diyosan yeni işlemcide alabilirim bu bütçede gerekli malzemeleri yazman benim için yeterli dediğim gibi uyumu olsun parçaların vs o tür şeylerden anlayan birisi deyilim yardımcı olursan çok memnun kalırım teşekkürler şimdiden

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı