2. yazılılarda nasıl yüksek not alınır?

Merhaba 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Yazılılarım bitti. Çok iyi geçmedi aslında sayısalımın iyi olmasına rağmen tüm sayısal derslerim hatta bir sözel dersim de 50'nin altında. Hatta kimya dersinde sınıfta en düşük alan benim bazı derslerde ve sayısal derslerin bazılarında 90-95 alırken bir anda 50'nin altına düştüm. Neden olduğunu bilmiyorum bir türlü adapte olamadım. Sınıfta bazı arkadaşlarım haliyle her okulda olduğu gibi akıllı saatten kopya çekiyor. Ben kopya çekmiyorum. Sınıfta herkesin ortalaması 80 nedense bu çok zoruma gidiyor. Çok canım sıkılıyor kopya çekmelerine değil asıl dalga geçmeleri çok moralimi bozuyor. Hadi yazılılarda çektim gerçek sınavda ne yapacağım diye kopya çekmiyorum. Tembel bir öğrenci değilim. Sizce 2. yazılılarda 50'nin altı olan sayısal derslerimi nasıl düzeltebilirim? Dershaneye gitmiyorum, dershaneye gidersem notlarım yükselir mi sizce?

Günü günene ben dahil birçok kişiye zor geliyor ben ortalama aldım 1. yazılırdan haftalık çalışağım örnek veriyorum cumartesi 3 saatimi verip o haftayı bitreceğim yazılarada 3 hafta önceden sıra sıra tek tek hazırlan son günlerde 2-3 video izle geç yüksek alırsın en azından geçen sene ben verim görmüştüm.
 
Dostum eğer hedefin yüksekse yazılılarını kesin yüksek tut yoksa YKS'de pişman olursun. Yazılılarını yüksek tutmak için de çalışmaktan başka yapabileceğin bir şey yok, kopya çekebiliyorsan çek derim. Yazılıdan yüksek almak için yapacağın çalışmaların zaten YKS'ye çok bir etkisi olmayacak.
Dersane seni yks ye hazırlar. YKS de yazılı konuları ama sıra sıra gitmediği için yks sistemine uygun gittikleri için pek bir yararı olucağını sanmıyorum. Ayrıca sana burda kopya çek diyemem ama çekmek hiç mantıksız değil. Ama takma fazla bu kadar. Tek etkilediği şey obp önemli tabikide ama hedefin çok yüksek değilse obp seni fazla geriye atmaz 85 90 üstü obp yapabilirsen ne mutlu. Eğlenmene bak gez toz üniversitede lütfediyoruz şu puanlara.
Emin ol 1 OBP bile çok fark ediyor.
 
Dostum eğer hedefin yüksekse yazılılarını kesin yüksek tut yoksa YKS'de pişman olursun. Yazılılarını yüksek tutmak için de çalışmaktan başka yapabileceğin bir şey yok, kopya çekebiliyorsan çek derim. Yazılıdan yüksek almak için yapacağın çalışmaların zaten YKS'ye çok bir etkisi olmayacak.

Emin ol 1 OBP bile çok fark ediyor.
Mezun senemde 82 obp ile sadece 12k geriye attı 400k sıralama bantlarında. Bence hiç bir şey.
Sıralamalar yükselince obp çok daha fazla etkili bence.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı