MSI RX 480 8G Oyun Sistemi

RichTAD

Hectopat
Daha fazla  
Elimde MSI RX480 8G GAMİNG X var. Dün Vatan'dan yaklaşık 1052TL'ye aldım. Gayet iyi bir fiyata aldım indirim vardı. :)

Yaklaşık 3000TL'ye oyun için ekran kartı hariç, (yani: işlemci ,anakart, RAM, SSD, HDD, kasa, güç kaynağı) bir sistem toplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
upload_2017-3-20_15-43-5.png
Biraz aştım ama Ryzen olsun dedim.

Bu benim inventus üzerinden almayı düşündüğüm sistem. Beğenirsen alabilirsin. Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. (Ekran kartım MSI Rx480 8GB)

Düzenleme: Bütçem tam olarak bu kadar :)

sistem.JPG

Sistem güzel olmuş ancak 650w çok fazla. VS550 alıp tasarruf sağlanabilir.
Corsair Güç Kaynağı
O sistem için 500 Watt ın yeterli olması illa ki 500-550Watt kullanılması gerektiği anlamına gelmiyor. Her zaman bir tık üstünde olması çok daha sağlıklı olacaktır.
Sonuçta güç kaynağı alınıp uzunca yıllar yükseltilmeden kullanılacak bir bileşen.

Eki Görüntüle 222090 Biraz aştım ama Ryzen olsun dedim.

Gayet iyi bir sistem olmuş teşekkürler fakat, ryzen 7 nin oyunlarda pek iyi performans göstermediğini söylüyorlar yani daha tam tatmin etmemiş ryzen 7. Bu konuya dayanarak acaba Intel mi Ryzen mi diye kafam karışıyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Gayet iyi bir sistem olmuş teşekkürler fakat, ryzen 7 nin oyunlarda pek iyi performans göstermediğini söylüyorlar yani daha tam tatmin etmemiş ryzen 7. Bu konuya dayanarak acaba Intel mi Ryzen mi diye kafam karışıyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?
Güncellemeler gelmediği için böyle oldu evet. Donanımsal olarak güçlü fakat uyumlu yazılımlar ve oyunlar çok değil maalesef. İçine sinmezse Intel 7700 alabilirsin.

Güncellemeler gelmediği için böyle oldu evet. Donanımsal olarak güçlü fakat uyumlu yazılımlar ve oyunlar çok değil maalesef. İçine sinmezse Intel 7700 alabilirsin.

Ben şöyle bir sistem yaptım:

ANAKART : MSİ B250 GAMİNG M3
İŞLEMCİ : i5 7500 veya i5 7600
RAM : CORSAİR VENGEANCE 16GB
SSD : CORSAİR FORCE LE 120GB
HDD : TOSHİBA 1 TB 7200RPM
KASA : CORSAİR SPEC-ALPHA
GÜÇ KAYNAĞI : CORSAİR BUİLDER VS650

Böyle bir sistem nasıl olur? Parçalar uyumlumudur? Güzel performans yakalarmıyım? Anakart-kasa, ekran kartı-kasa uyumlumudur? Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı