Aslında yaptığınız bu işlemler Custom Bios adıyla yabancı forumlarda çok daha önceden beri vardı. Sadece bu sefer buna benzer şekilde yapılan kartlar pazarlanıp 500 etiketiyle satılmaya başlayınca yaptığınız işlem dikkat çekti.
BIOS yedeğini almayi unuttum geri dönüşü öldürdüm mü bu durumda imkan var midir ? Eger ilerde sorun yaşar isem garantiden mahrum mu kalırım ?(Update sorunsuz yapıldı.)
Benim asıl merak ettiğim MSI RX580 Gaming X Plus BIOS dosyasını bulup bizim kartlarda çalışır mı çalışmaz mı test etmek. @Recep Baltaş bu konuda bize destek olursanız sevinirim.
Hocam +5 FPS nin yanı sıra kartın boşta güç tüketiminde de düşüş var. Boşta artık 35watt yerine sadece 5 watt güç çekiyor kart.
Oyun testleri de gerçekleştirdim ve son derece stabil çalışıyor herhangi bir çökme ve benzeri bir durumla karşılaşmadım.
Hatirlatmaniz icin teşekkür ederim ancak kartin kodlari farkli vs vs gibi bir durumlar var ise farklilik gostermesi olmaz mı? Veya da uymama gibi durum? Demek istedigim şey telefonlardaki imei numarası gibi?