MSI RX 480 BIOS Update Sonrası Test

Orjinal rx580 ile 580 BIOS'u yüklenmiş rx480 arasında performans olarak hiç fark yok mu?

Yani 480 ve 580 fiziksel olarak %100 aynılar mı? Sadece yazılımları mı farklı?
1 2 FPS fark var en fazla.

Recep beyin yapmis olduğu RX 580 testi ile karsilastirabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS yedeğini almayi unuttum geri dönüşü öldürdüm mü bu durumda imkan var midir ? Eger ilerde sorun yaşar isem garantiden mahrum mu kalırım ?(Update sorunsuz yapıldı.)

Benim asıl merak ettiğim MSI RX580 Gaming X Plus BIOS dosyasını bulup bizim kartlarda çalışır mı çalışmaz mı test etmek. @Recep Baltaş bu konuda bize destek olursanız sevinirim.

Bu işlemin tek faydası +5 FPS ise risk almaya değmez.
Hocam +5 FPS nin yanı sıra kartın boşta güç tüketiminde de düşüş var. Boşta artık 35watt yerine sadece 5 watt güç çekiyor kart.
Oyun testleri de gerçekleştirdim ve son derece stabil çalışıyor herhangi bir çökme ve benzeri bir durumla karşılaşmadım.

Hiç teleşa kapılmayın TechPowerUp sitesinden kartınızın varsayılan BIOS unu indirip eski haline dönüş yapabilirsiniz.

Hatirlatmaniz icin teşekkür ederim ancak kartin kodlari farkli vs vs gibi bir durumlar var ise farklilik gostermesi olmaz mı? Veya da uymama gibi durum? Demek istedigim şey telefonlardaki imei numarası gibi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…