MSI RX 480 BIOS Update Sonrası Test

Heh şimdi oldu Konu RX480 olunca akla RX 480 geliyor. Güzel değerler bence bu değerlerin üzerinede çıkabilirsiniz. +25 power limit artırımı yaparsanız çok daha stabil olur.
Bende de Sapphire RX 480 NITRO+ 4 GB var. Çeşitli markalara ait RX 580 4 GB BİOS'ları denedim ama hiçbiri çalışmadı. Sanırım, bellek marka/model farklılığından olsa gerek. Bendeki kartın bellekleri Samsung. Henüz Sapphire RX 580 4 GB BİOS'u bulamadım.

Kullandığınız marka ve modele uygun BIOS kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans kaybı olduğuna dair şöyle bir test videosu gördüm. Paylaşayım..

Muhtemelen, RX 480'in de ilkbaharın başlangıcına kadar güncelleme göre göre anca dikiş tutturması gibi, RX 580'in de güncelleme ihtiyacı olduğu için performans testleri sonuçları RX 480'de daha iyi çıkıyor.

Dediğinizi uygulamaya çalıştım hata veriyordu flaslarken sorunu çözdüm yönetici olarak çalıştırınca düzeldi ben önermiyorum update etmeyi kart bir süre sonra saçmalıyor resmen... İlk başlar çok iyiydi baya bi kullandım şuan orjinaline dönüş yaptım.

O sizin kartınızda olan bir ağrızadan meydana geliyor olmasın.
Kart saçmalıyor derken açıklar mısın ne gibi bir problem acaba ?

O sizin kartınızda olan bir ağrızadan meydana geliyor olmasın.
Kart saçmalıyor derken açıklar mısın ne gibi bir problem acaba ?
Kartta sorun yok uzun kullanımdan dolayı gördüm DirectX hatası verip oyundan atıyor sürekli olmasa da baya bir yaptı ısınması 70 dereceyi geçti ilk zamanlar max 60'di şuan RX 480 BIOS'unda 56 57 derece max görüyorum. Yük altında tabi bunlar görüntü vermeyi kestigi de oluyordu ara sıra yani sapıtıyor tabirim bunlardan dolayı

GPU haliyle normal frekanslarında çalışmıyor bu yüzden +25 power limit uygulayıp ihtiyaç duyduğu zaman fazla voltaj çekmesini sağlayabilirsiniz. Uzun kullanımlardaki sorunu ortadan kaldıracaktır. Eğer sorun düzelmez ise GPU'nuzun silikon kalitesi iyi değil demektir.

Dediğiniz akla yatıyor ve mantıklı ancak kendisi zaten 165 Watt güç tüketimi yapıyordu. RX 480 de 150'yi bulmadı.

Dediğiniz akla yatıyor ve mantıklı ancak kendisi zaten 165 watt güç tüketimi yapıyordu rx 480de 150yi bulmadı
OC ve güç değerleriyle oynayınca ince ince ayar yapsam dahil görüntü vermeyi kesiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…