Yaklaşık bir aydır oynadığım oyunlarda FPS düşmesi sebebiyle takılmalar yaşıyorum. GPU kullanımı görüntüdeki gibi düşüyor ve ben sebebini çözemedim yardımcı olabilir misiniz ?
Hangi oyunda oluyor bu? VSYNC pasif oynamayı denedin mi? FarCry gibi oyunlarda bu sorunu VSYNC yüzünden yaşadığım oluyordu. Sonra güncellemeler ile çözmüşlerdi. Onun haricinde sürücülerin güncel mi?
Kusuruma bakmayin lutfen birkac gundur internet erisimim yoktu cevaplayamadim. Pubg oynuyorum ve bu sorunu yasiyorum. Vsync kapali oynuyorum mecburen yoksa mouse un tepki suresi tavan yapiyor. Suruculer guncel bu arada
Kusuruma bakmayin lutfen birkac gundur internet erisimim yoktu cevaplayamadim. Pubg oynuyorum ve bu sorunu yasiyorum. Vsync kapali oynuyorum mecburen yoksa mouse un tepki suresi tavan yapiyor. Suruculer guncel bu arada
O oyun kökten bozuk zaten. İlk haritayı kaldıracaklar çünkü optimizasyon sorunlarını aşamıyorlar. İkinci olarak benim eski sistemim de i5 7500 işlemci vardı ve ekran kartım çok iyi olmasına rağmen gtx 1070 msi gaming x oyunlarda ( Csgo ve Pubg ) anlık fps droplar'ı yaşamama sebep oluyordu. İ7 7700k aldım ve sorunum çözüldü. Bence işlemcin yetersiz kalıyor, optimizasyonu ve serverleri bozuk olan Pubg için