MSI RX 480 dalgalı GPU kullanımı

DBWick

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık bir aydır oynadığım oyunlarda FPS düşmesi sebebiyle takılmalar yaşıyorum. GPU kullanımı görüntüdeki gibi düşüyor ve ben sebebini çözemedim yardımcı olabilir misiniz ?

• İşlemci : i5 6500
  • Grafik Kartı : Msi Gaming X RX 480 8GB
  • PSU : 600Watt +80 Bronze
  • RAM : 16 GB
  • Depolama : 256 Gb SSD + 1 TB HDD
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusuruma bakmayin lutfen birkac gundur internet erisimim yoktu cevaplayamadim. Pubg oynuyorum ve bu sorunu yasiyorum. Vsync kapali oynuyorum mecburen yoksa mouse un tepki suresi tavan yapiyor. Suruculer guncel bu arada

Pu
Kusuruma bakmayin lutfen birkac gundur internet erisimim yoktu cevaplayamadim. Pubg oynuyorum ve bu sorunu yasiyorum. Vsync kapali oynuyorum mecburen yoksa mouse un tepki suresi tavan yapiyor. Suruculer guncel bu arada
O oyun kökten bozuk zaten. İlk haritayı kaldıracaklar çünkü optimizasyon sorunlarını aşamıyorlar. İkinci olarak benim eski sistemim de i5 7500 işlemci vardı ve ekran kartım çok iyi olmasına rağmen gtx 1070 msi gaming x oyunlarda ( Csgo ve Pubg ) anlık fps droplar'ı yaşamama sebep oluyordu. İ7 7700k aldım ve sorunum çözüldü. Bence işlemcin yetersiz kalıyor, optimizasyonu ve serverleri bozuk olan Pubg için :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı