Msi RX 480 gaming vs Gaming X

Hocam sorunu hallettim. Arkadaşın ekran kartını aldığı firmanın hatası varmış. Tüm kartların sonuna gaming yazmışlar Referans falan farketmiyor. Neyse bu da iyi ama :)
Fark etmiyor demeyin. Aynı hatta daha ucuz fiyata daha performanslısı ve daha serin çalışanı varken referans tasarım almayın. İmkanınız varsa değiştirin bence.
 
Hocam sorunu hallettim. Arkadaşın ekran kartını aldığı firmanın hatası varmış. Tüm kartların sonuna gaming yazmışlar Referans falan farketmiyor. Neyse bu da iyi ama :)

Anladım hocam. Firmanın hatası büyük açıkcası. Umarım yakın zamanda düzeltirler.
Performans olarak iki kart arasında çok bir fark yok açıkcası. Tek sorun soğutması. Normal ayarlarda kullanıldığında (Overclock yapılmadığında) hiçbir sorun çıkartmayacaktır. Dediğim gibi kasayı da serin tutmanız iyi olur. Kasanın fan yuvalarına ucuz da olsa fan alıp takmanız yararınıza olacaktır. Veya kasanın yan kapağını takmamanız. Overclock yapmaya da gerek yok açıkcası, kart zaten tüm oyunları 1080p'de ultra ayarlarda zorlanmadan kaldırabilecek düzeyde.
Tekrar hayırlı olsun. Tabiki bu kart da iyi ve aşağı kalır yanı yok. Ki uzun süre bu haliyle satıldı. Custom soğutmalı modeller RX470 çıktıktan sonra gelmeye başladı. Yani RX480 kullanan insanların yarıdan fazlası sizin kullandığınız referans modeli kullanıyor desek yeridir :)
Bol FPS'li günler dilerim :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı