MSI RX 480 veya EVGA 1060 SC

GTX970'leri kim yaktı ? AMD'mi ? 3.5 GB VRAM'i kim yaptı ? Onu da mı AMD yaptı ? Haklısınız NVİDİA üzmez çünkü sizi kandırmayı iyi bilir.
AMD alıp doya doya mutluluğun keyfini çıkartabilirsiniz sizi tutan yok AMD'yi kötüleyende yok burda.

GTX1060 kullanıyorum gerçekten çok sağlam bir kart öneririm şu RX480 önerenlerin kaçı RX480'e sahip oda tartışılır benchmark sonuçlarına göre gelip yorum yapıyorlar bilmem DX12'de RX480 önde diye ben DOOM ve HİTMAN 'hariç DX12'de RX480'in önde olduğunu görmedim açıkçası

Pazartesi günü RX480'imi aldığım zaman o zaman sizi de etiketlerim tamam mı ? ''RX480 önerenlerin kaçı RX480'e sahip ?'' nedir lütfen illa ki bir kartı önermek için ona sahip olmak mı lazım ? O zaman sistem önerisi de vermeyelim ? Nasıl olsa o kartlar bizde yok.
Sonuç : Arkadaş bütçesine hangisi daha uygun ve hesaplı geliyorsa onu tercih etsin. 4 yıl sonra nasıl olsa ekran kartını mutlaka değiştirecektir diye düşünüyorum.

Konu ne de çok uzamış... İkiside harika kartlar, bütçeniz neye el veriyorsa onu seçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…