Gtx 1060 al bence. O kadar bekledik. Birde geldiği gibi stok sorunu yaşamayalım. Şaka bir yana dandik bir monitör ile en iyi ekran kartı ya da en pahalıyı almak bir katkı sağlamaz. RX 470 testlerini bile beklemek gerekir.
Çoğu kişinin de söylediği gibi ileride çıkacak olan Dx12 ve Vulkan Api altyapılı oyunlar için Msi Rx 480 Gamibg X bence ve ben de rx 480 almayı düşünüyorum.
Dx11 Dx12 ve Vulkandaki performans farkları çok büyük farklar değil 2 kartta aynı kademede ve aynı işlevi gören kartlar. Burdaki basit yol şu:
Eğer Crossfire yapıcaksan Rx480 al yoksa Gtx 1060 al Nvida yazılım ve desteklediği oyun yönünden daha üstün.
Dx11 Dx12 ve Vulkanda ki performans farkları Çok büyük farklar değil 2 kartta aynı kademede ve aynı işlevi gören kartlar. Burdaki basit yol şu
Eğer Crossfire yapıcaksan Rx480 al yoksa Gtx 1060 al Nvida yazılım ve desteklediği oyun yönünden daha üstün
Arkadaşım sen artık susacak mısın. Her konuda millete yanlış bilgi veiryosun. Neresi büyük fark değil be, Doım Vulkan da RX 480 GTX 1070 den sadece 2 FPS geride. Yarın fotoğrafını atacağımı başka bir konuda belirtmiştim.
Arkadaşım sen artık susacak mısın. Her konuda millete yanlış bilgi veiryosun. Neresi büyük fark değil be, Doım Vulkan da rx 480 gtx 1070 den sadece 2 fps geride. Yarın fotoğrafını atacağımı başka bir konuda belirtmiştim
AMD fanboy'u dedin ama bir önceki mesajında " NVIDIA yazılım ve desteklediği oyunlar yüzünden daha üstün " diye bir cümle kurdun. Ve ayrıca adam sana fotoğraf atıcam diyor.
AMD fanboy'u dedin ama bir önceki mesajında " NVIDIA yazılım ve desteklediği oyunlar yüzünden daha üstün " diye bir cümle kurdun. Ve ayrıca adam sana fotoğraf atıcam diyor.
Adam fotoğrafını atsın GTX 1060'ın geçtiği yüzlerce Benchmark testleride ben atabilirim.
NVİDİA yazılım ve desteklediği oyunlar konusunda üstün değil mi diyorsun ?
NVİDA'nın yazılım konusunda üstün olduğunu AMD tutan insanlar bile biliyor o yüzden son yıllarda yazılıma daha fazla önem vermeye başlamadı mı ?
İlk olarak ben sana Nvidia yazılımları az demedim. İkincisi AMD'nin bu konudaki atağı büyük olacak tabii ki ama bir anda olacak sey değil. Üçüncüsü GTX 1060 Dx11'de iddialı peki ya RX 480 ? O da Dx12'de ve testleri iyi bir şekilde incelersen RX 480 Dx12'de GTX 1060'ı kavuruyor. Bir de 1250 TL fiyatlı bir Rx480 , 1900-2000 TL fiyatlı bir ekran kartı ile arasına 2 FPS koyuyorsa bu çok büyük bir şey ki bunu sende biliyorsun bunu herkes bilir...