MSI RX 480 vs MSI GTX 1060

Buyurun arkadaşlar kanıtım bazı cahil arkadaşlarımız gibi atıp atıp tutmuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-07-29-10-24-56_1470577920940_1.JPG
    88,7 KB · Görüntüleme: 211
Buyurun arkadaşlar kanıtım bazı cahil arkadaşlarımız gibi atıp atıp tutmuyorum.
Hahahahaha
Gtx 1070 120 FPS mi
güzel güldürdün Amd fanboyu bir siteden aldığın çok belli. Technopoat'ın incelemesini izlemeni tavsiye ediyorum minumum 130 FPS görüyor GTX 1070 RX 480 max 130 FPS her gördüğün şeye inanma

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen nesin Ndivia fanboycuğu. Senin gibi bir seviyesiz küçük yaşlı bir varlıkla daha fazla fikir alış-verişinde bulunmak istemiyorum. Sende benim bilgime deymezsin. Bir iki yıl sonra görücem tüm Ndivia fanboycuklarını. Neyse güldürdüğün için sağol ama ömrümde bu kadar bağnaz ve kör bir insan görmemiştim. Bu arada her şey Technopat her şey değil, baktığım video Amerika'nın en çok izlenen teknoloji kanalı seni dünyaya at gözlüğüyle bakan varlık.

1080p ile 60hz monitör kullanan arkadaşlar için söylüyorum. İki ekran kartı da gereksiz. Alın RX 470 keyfinize bakın. 3000 fps olsa da iki ekran kartı göremedikten sonra ne işe yarar. Benim gibi Asus MG278Q monitör var ise zaten bu ekran kartları çöp. Sisteminiz için denge kurmanız gerekiyor. Konu için monitör G-Sync ise 1060 Freesync ise 480 alınabilir. Burada düşük bütçeli arkadaşlarımız Galatasaray ve Fenerbahçe gibi taraf yerine bütçe ve monitöre uygun ekran kartı seçmelerini temenni ederim...

Sen inanmaya devam et 120 FPS GTX 1070 Basit AMD fanboy
Technopatın GTX 1070 incelemesi ve Rx480 Vulkan doom test videosunu izlemeni öneriyorum Gtx 1070 120 FPS Hala gülüyorum
Anlamadığın bazı şeyler var reklam konusuda bunlardan biri en fazla izlenen kanallardan bende video resim gösterip 20 oyun GTX 1060'ın Rx480'i nasıl ezdiğini gösterebilirim.
Her şey Technopoat değil ne demek Amerikada daha iyi mi performans alıyor ?

Arkadaşlar dayanamadım gittim 1060 aldım. Pişman değilim ama neden aldığımı açıklamak istiyorum.

İlk olarak benim Crossfire/SLI gibi şeylerle bir işim yok. Bu kartla uzun bir süre devam edeceğim. Sonra DX12'li oyunlara dönük değilim ve Steam de bile hala eski oyunları alıyorum. DX12'li oyunlarda da yaşayacağım fps farkına razıyım çünkü bu kart için fazla bekledim.

Ayrıca ilginçtir ki MSI GTX 1060 Gaming X'in VGA desteği yok. 8 DVI-D'den VGA'ya köprü denedik üstüne Vatan bilgisayarda da aynı şekilde köprü ile denedik ve görüntü alamadık. Monitörün de sadece VGA çıkışı vardı. Sonuç olarak monitörü kullanamadığımdan dolayı monitör alana kadar HDMI ile Televizyona bağladım orada kullanıyorum.

FX 6300 kullandığım için maalesef ki darboğaz oluyor ama bu ekran kartının performansını aşırı düşürmedi.
GTA V de Maks.=102 fps Ort.=60-70 fps Min.=38 fps
Company of Heroes 2 de Maks.=64 fps Ort.=41 fps Min.=28 fps
Aldım ve karttan memnunum

Alacaklara da şunu söylemek istiyorum işlemciniz darboğaz yapmayacaksa alın. (FX Zen'i beklediğim için işlemcimi yenilemedim.)

Son düzenleme:
Resim ataydın iyiydi kartı aldığına dair bunu diyor güzel kardeşimiz. (Sanırım )

Kardeş sende şunu anlamıyorsun galiba. İsterse monitör 50 Hz olsun MSAA açtıktan sonra 60 FPS'nin altına indirebiliyorsun yani oyunu gözün gorebilecegi şekilde FPS kaybı olmadan oynabiliyorsun oyunu yine. inmesse vsr ile 1440p yaparsın. %100 iner milleti gelip yanlış bilgilendirme burada GTX 1060 ile RX 470 özel soğutmalı modelinin arasında 15-20 FPS var sen özel ayarlar felan açılarakda 60 FPS'nin altına indirilir bir kayıp olmaz sen merak etme. GTX 1070 alanlar bile 1080p 60 Hz monitor aliyorlar DSR ile 2K'da oynadiklari için FPS kayıpları olmuyor lütfen her konuya gelip de böyle saçma mesajlar atmayın.

Yaptığın yorum saçmalıktan ibaret. 2 yıl sonraki oyunları ultrada oynamak için alınır GTX 1060.
Çok sığ düşünüyorsun.

Freesync full hd 144 hz monitör almıştım, 1060'ı takdir etmeme rağmen rx 480 almak mantıklı değil mi şimdi benim açımdan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…