MSI RX 550 Low profile mı Sapphire Pulse RX 550 mi?

RX 550 ile GTX 750 Ti'in özelliklerine bakıp karşılaştırdım RX 550 GTX 750 Ti'dan daha güçlü üstelik 750 Ti'in 60 Watt TDP değeri varken RX 550'nin 50 Watt TDP değeri var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Özelliklere bakılarak ekran kartı karşılaştırılmaz.

Özelliklere bakılarak ekran kartı karşılaştırılmaz.

Aslında benim eski ekran kartım GTX 750 bozulmuştu onun yerine RX 550 alacağım GTX 750'den daha kotu bir ekran kartı olmasa yeter benim için.

Aslında benim eski ekran kartım GTX 750 bozulmuştu onun yerine RX 550 alacağım GTX 750'den daha kotu bir ekran kartı olmasa yeter benim için.

GTX 750, GT 1030 ayarı diye biliyorum yani RX 550 yine daha kötü ki bence çok ucuz değilse alınmaz onun yerine Aliexpress'ten falan ya da 2. elden 750 Ti 760 hatta GTX 960 bile satıyorlar GET ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı