MSI RX 5500 XT mi Sapphire Pulse RX 5500 XT mi?

5500XT zaten serin çalışan bir model. Sapphire daha iyidir. 5500XT modeli alacağınız için Nitro modeline gerek yok, Pulse alın.
Ben 1600 TL'ye satıldığı sırada indirim kuponuyla birlikte daha ucuza almıştım. Şu an ne kadar bilmiyorum.

5500XT zaten serin çalışan bir model. Sapphire daha iyidir. 5500XT modeli alacağınız için Nitro modeline gerek yok, Pulse alın.
Ben 1600 TL'ye satıldığı sırada indirim kuponuyla birlikte daha ucuza almıştım. Şu an ne kadar bilmiyorum.
1432 tl pulse msi de 1500 tl
Hocam ben de aynı konuyu çok düşünmüştüm. Kartın yükteki sıcaklık değerleri kafa kafaya ama Sapphire direkt AMD kartları piyasaya sürdüğü için midir bilemedim ama daha ucuz olduğundan ötürü 2 ay önce falan aldım Sapphire Pulse RX 5500 XT 8 GB versiyonu şu an aktifmp olarak kullanıyorum tüm grafikler Ultra'da 1080P aaa oyunlarda bile %40 fan çalıştırmayla 70 dereceyi bile uzun süre oyunda kalınca görüyor. Fanların devrini hızını arttırınca siz düşünün :) velhasıl içiniz rahat olsun Sapphire alabılrısınız 2 aydır kullanıyorum memnunum öyle boş videoalardan yorum yapmıyorum. Kendım kullanıyorum. Teşekkürler.

Peki hocam mavi ekran ekran kararmasi gibi bir sorun yasadinizmi.
Herkese teşekkür ederim sizlerinde deneyimlerine dayanarak Sapphire alcam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı