MSI RX 5600 XT Gaming X vs Sapphire Pulse RX 5600 XT

Fakat hiçbir zaman 5600XT performansı alamayacaksınız, ayrıca 5600XT Sapphire modeli her yerde ortalama 2500 1660 Ti ile aynı fiyatta ve şu an Driver sorunu da kalmadı. Siyah ekran gibi her şeyi çözdüler. Hele ki yeni VBIOS ile çok serinledi ve güçlendi.

Keşke Sapphire pulse alsaydınız eğer 2 fanlı model ise soğutma olarak çok sakat bir kart testlerde hep en fazla sıcaklık ve sese sahip olan kart. 3 Fanlısıda sıcak çalışıyor fakat o kadar değil.
siz kullanıyor musunuz ben vatandan sapphire pulse rx 5600xt düşünüyorum kdv indirimini bekliyorum sizce ne zaman olur kart nasıldır driverını nasıl güncelleyeceğim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyin 5600XT hakkinda tartismalarin hepsine cevap mevcut.
TAA Ultra ayarlarda ikisi de 108 FPS. Clock Speed en yuksek Pulse 1745 gaminx 1720.
Pulse en sessiz calisan kart. Gaminx ve Pulse en stabil kartlar.
Kısacası ucuz olanı almak en mantıklısı

Siz kullanıyor musunuz ben Vatan'dan Sapphire Pulse RX 5600XT düşünüyorum KDV indirimini bekliyorum sizce ne zaman olur kart nasıldır Driver'ını nasıl güncelleyeceğim?

Hocam arkadaşa sormuşsunuz ama ben cevaplayayım. Abim kullanıyor, Mount and Blade Bannerlord oyununda 50 derece üstüne çıkmıyor ve FPS değerleri gayet tatmin ediyor alacaksanız şüpheniz olmasın biz İncehesap üzerinden aldık hiçbir sıkıntı yok.

Hocam arkadaşa sormuşsunuz ama ben cevaplayayım. Abim kullanıyor, Mount and Blade Bannerlord oyununda 50 derece üstüne çıkmıyor ve FPS değerleri gayet tatmin ediyor alacaksanız şüpheniz olmasın biz İncehesap üzerinden aldık hiçbir sıkıntı yok.
kaç fps alıyor ortalama ve bıos u güncel olarak mı geldi

Sa.
Sogutma blokları gözle incelemek ve aynı oyunlardaki hem cpu hem de gpu ısı degerlerini mukayese etmek lazım.
Amd yazılım sorunları beni de korkutmuyor degil.

Kaç FPS alıyor ortalama ve BIOS'u güncel olarak mı geldi.

Ekran kartı güncel sürümü ile geldi ancak kolay bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz zaten, FPS olarak RX 5600 XT modellerinin hepsi eşit gibidir, en yüksek FPS verenler MSI RX 5600 XT ve Sapphire 5600 XT modelleridir,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ekran kartı güncel sürümü ile geldi ancak kolay bir şekilde kontrol edebiliyorsunuz zaten, FPS olarak RX 5600 XT modellerinin hepsi eşit gibidir, en yüksek FPS verenler MSI RX 5600 XT ve Sapphire 5600 XT modelleridir,

bannerlord ayarlar nedir kaç fps alıyor oyunlarda yani internette var ama ben kullanan birisinden duymak isterim

Bahsettiğiniz kart bu değil mi arkadaşlar? 1660 super gaming x ve bu sapphire 5600xt pulse arasında baya kaldım. Bu bahsedilen yazılım siyah ekran sorunları vs çok arada bıraktı beni

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı