MSI RX 5600XT Mech Ekran Kartı Watman Hatası

Merhabalar, çok büyük araştırmalarım sonucu bu ekran kartını aldım.
Önceden biliyordum yazılım sorunları olduğunu ama son dönemde düzeldi diye mesajlar gördüğüm için GTX 1660 Super almaktan vazgeçmiştim.
Sanırım vazgeçtiğime pişman oldum, oyun oynarken bir anda kitleniyor hoparlörden kitlenme sesi geliyor açıkçası korkutuyor.
Otomatik reset atıyor sağ da AMD Bildirimi ayarlarınız sıfırlandı Watman tarzı bir şey yazıyor sanırım Watman hatası oluyor bu,
Bu sorunu nasıl çözeriz işlemcim; R5 3600X monitöre bütçem yetmedi şu an aparat ile eski monitörümle kullanıyorum onla alakalı olabilir mi?
Değerli kelamlarınızı bekliyorum.

Hiç sorma paraya kıyıp MSI aldım bide yani
en alt katman olan XFX alsam belki bir şey olmazdı.
Sizde daha mı büyük sıkıntı vardı daha mı çok belli ediyordu kendini?
bende kafasına ne zaman eserse oyuna girdiğimde çakıyor 1 reset
soğuk terler atıyorum acaba sistemmi yandı diye görüntü gelince rahatlıyorum...
Bendeki sorun Wattman hatası değildi. Bazen oyuna yeni girdiğimde menüdeyken, bazen oyundan çıktıktan sonra, bazen sadece discord açıkken, bazen tarayıcı da gezerken ekran yemyeşil oluyor ve sistem reset atıp, tekrardan başlıyordu. Tüm stres testlerini uyguladım. Hiç bir sorun çıkmıyor. Ayrıca hiç bir zaman tam yük altındayken de yapmıyor. İlginç sorun gerçekten. İnsanlar boşuna 10 FPS az alın ama AMD ile uğraşmayın demiyor. Tabi bu sorunları yaşamadan bilmiyoruz ne kadar can sıkıcı olduğunu.

Neredeyse her sene öve öve kart tanıtıyorlar, keşke yeni kart çıkarana kadar eskisinde olan sorunlara odaklansalar. Kartlar çıkalı 1 sene olmuş hala driver sorunu yaşıyoruz. Sadece biz değil, çıkalı yaklaşık 3 sene olan RX 580 kullanan da sorun yaşıyor. Şaka gibi gerçekten. Tabi driverlar mı sorunlu yoksa bizim gibi sorunlar yaşayan insanların kartlarında donanımsal hata mı mevcut o da belli değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı