Monitörlerde hem yenileme hızına ve piksel tepkime süresine overclock yapılabiliyor.
Piksel overclock seçeneği fabrika çıkışlı olmadı gerekiyor. Fakat yenileme hızı overclock seçeneği her monitöre uygulanabilir. Ne kadar olabileceği ayrı bir konu.
Mantıklı olan 75 Hz gibi görünüyor. 140 FPS üzerini zorlayacağı oyun sayısı çok az olacaktır. Eğer ilerleyen zamanda GPU değişimi ön görüyorsanız ve bütçeniz uygunsa 144 düşünebilirsiniz, aksi halde 75 Hz tercih ederek bütçedeki deliği azaltabilirsiniz.
SSD pek tavsiye edilmeyen bir marka. Çok şikayet mevcut. Belki risk almak istemeyebilirsiniz. Ben sorun yaşamadım ancak Sandisk ya da Kingston düşünebilirsiniz, şu sıralar Sandisk kampanyalı satılıyor.
RX590 tam yükte pek hayli güç çeker. Kağıt üzerinde PSU sisteminizi besler gibi görünüyor ancak incelemelerine bakmanızı öneririm.
Monitörlerde hem yenileme hızına ve piksel tepkime süresine overclock yapılabiliyor.
Piksel overclock seçeneği fabrika çıkışlı olmadı gerekiyor. Fakat yenileme hızı overclock seçeneği her monitöre uygulanabilir. Ne kadar olabileceği ayrı bir konu.
Viewsonic VX2457-MHD 23.6" 1ms 75hz (Analog+HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bende sizin düşündükleriniz gibi bir sistem toparlamayı dusunuyorum. Yorumlarım hepsini okudum. Merak etti de acaba nasıl bir sistem ve monitör tercih yaptiniz ?
Bende sizin düşündükleriniz gibi bir sistem toparlamayı dusunuyorum. Yorumlarım hepsini okudum. Merak etti de acaba nasıl bir sistem ve monitör tercih yaptiniz ?
Hocam bazı nedenlerden dolayı henüz toparlayamadım fakat bir şey danışmak isterseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Akıcı bir şekilde oyun oynamak için bütçeniz yeterli ise 144Hz monitörler en mantıklısı diğer belirten arkadaşların dediği gibi ben de buna kanaat getirdim. Çoğu ürünü araştırıp test videolarına bir göz gezdirin derim inceden inceden tartıp güzel şeyler çıkartabilirsiniz umarım, acele etmemekte fayda var
BİLGİSAYAR OYUNLARINDA AKICILIK ÖNEMLİDİR ÇÖZÜNÜRLÜK İKİNCİ SIRADA GELİR
YANİ 1920x1080 çözünürlükte 144 HZ. 4k 60 hz den çok daha iyi ayrıca ekran kartlarını en çok yoran şey çözünürlüktür.