MSİ RX 570 PSU önerisi

alper750

Hectopat
Daha fazla  
I5 6500

MSI RX 570 4 GB

8 GB Corsair RAM

Bazooka B150 anakart

1 TB HDD

Zalman z3 Plus 600W LE

sistemim bu. Radeon Wattman hatasından bıktım. Bilgisayarı açmak isterken defalarca bastım tuşa açmadı fakat 1 saat sonra falan kendiliğinden açıldı. ŞU an normal açık PUBG de girmiyorum. Fsp 800W UPS ve preo marka akım korumalı priz var.Bir kere daha kapandı hiç açılmadı sonra PSU kablo değiştirdim UPS'den çıkarıp akım korumalı prize taktım Wattman bir süre kesildi. Şimdilik sorun yok görünüyor ama tedirginim. O yüzden PSU değiştirmek istiyorum 2 tane seçenek var. Fsp hyper 500 serisi 500W güç kaynaği ve Cooler Master Watt 80Plus 500W. Hangisi iyidir ve 500W yeterli midir? (Anakart ses jak girişi yanmıştı takıyorum ses yok ama algılama var sorun orada da var mıdır? )

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman aslında iyi bir marka ama bilemedim şimdi :D
Model olarak bu ürünleri öneririm :
Bütçeniz daha azsa daha ucuz ürünlerde önere bilirim. Siz söyleyin hangi fiyat bandında bir ürün arıyorsunuz.

Bu sistemi 2016'da aldım zaten geleceğe dönük olsun diye de bu wattman hatası baya sinir bozucu. Korkudan PUBG oynayamıyorum. FSP'de %85 verimlilik diyor, Cooler Master'da 80 plus, o halde 80 plus almak daha mı mantıklı olur ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı