MSI RX 5700 XT Gaming 8 GB vs MSI RTX 2070 Super

Ben de arkadaşımı bekliyorum belirttiğimiz sistemi çok beğendi ve sipariş verdi bakalım 5700 kartlı sistemden nasıl bir performans alacak ona göre izlenimimi paylaşırım burada.

İfadeler: Xed
Bir kişi sorunu olduğu söylüyor. Sonra konuya bakan 500 kişi gidip tüm RX 5700XT konularına bilip bilmeden kafasına göre sallıyor, normaldir.

Evet haklısınız 2070'i FPS konusun da çok rahat geçen bir kart 5700.

Kendiniz kullanıyorsunuz galiba kartı izlenimleriniz nelerdir detaylı olarak anlatır mısınız?
Gökkuşağı gibi bilgisayarımın ekranı mavi siyah ne renk ararsan oyun esnasında hata alıyorum. Denemediğim şey kalmadı. PSU aldım 1200 tl ye yine aynı . Servise gönderecem bakalım

Gökkuşağı gibi bilgisayarımın ekranı mavi siyah ne renk ararsan oyun esnasında hata alıyorum. Denemediğim şey kalmadı. PSU aldım 1200 TL'ye yine aynı. Servise göndereceğim bakalım

Dikkatinizi çekerim XFX Radeon RX 5700 XT modeli kullanıyorsunuz.

Ben de arkadaşımı bekliyorum belirttiğimiz sistemi çok beğendi ve sipariş verdi bakalım 5700 kartlı sistemden nasıl bir performans alacak ona göre izlenimimi paylaşırım burada.
Performans testlerinizi ve memnuniyetinizi merakla bekliyorum umarım pişman olmazsınız bende yakında alacağım hayırlısı bakalım

Performans testlerinizi ve memnuniyetinizi merakla bekliyorum umarım pişman olmazsınız bende yakınca alacağım hayırlısı bakalım

Bekleyin izlenime göre birlikte alalım hocam en kötü bin lira koyup 2070S alırız
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet en kötü öyle yapacağız ama inşallah bir sorun çıkmaz da alan arkadaşta pişman olmaz.

Evet en kötü öyle yapacağız ama inşallah bir sorun çıkmaz da alan arkadaşta pişman olmaz.

İnşallah bakalım, değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

İfadeler: Xed
Ben ve bir kuzenim Sapphire 5700XT Nitro kullanıyor, bir tane de arkadaşım aynı ekran kartının Pulse modelini kullanıyor. Benim kullanmaya başlayalı 2 ay oldu. Şu ana kadar 4 oyunda deneyebildim yanlış hatırlamıyorsam. DayZ, RDR2, WarZone ve Fallout 76. Hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Günlük kullanımda da siyah ekran, mavi ekran hiçbir sıkıntım olmadı. Tek yaşadığım sorun DayZ'de tam performans kendini kullanamıyor ekran kartı. Onun da DayZ'nin sorunu olduğunu düşünüyorum. Diğer oyunlarda 2K monitöre geçince böyle bir sorun yaşamadım.(RDR'de 1080P'de de %99 GPU kullanımı alıyordum. WarZone'da %70-80'lere düşebiliyordu.)

Pulse modeli olan arkadaşımda WarZone hata veriyor arada sırada. Sebebini çözemedik başka hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum diyor. Birkaç kere sisteminin yeniden başladığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ama karttan dolayı mı orasını hatırlamıyorum. 9-10 ay önce arkadaşım kartı ilk aldığı zamanlar Tarkov oynuyorduk. 3-4 saat aralıksız oynayıp hiç sorun yaşamadığını da biliyorum. Beraber oynadığımız oyunlarda bir tek WarZone'da dev error hatası alıyor dediğim gibi onun da sebebini çözemedik.

Diğer kuzenim de bildiğim kadarıyla ilk çıktığında almıştı bu kartı. O zamanlar çok sorun yaşıyordu. 2 ay önce ne durumda diye sorduğumda düzeldi bayadır hiçbir sorun yaşamıyorum demişti. Ben de ona güvenerek aldım zaten. Herhalde o da sorun yaşamıyordur. Kartı ben aldıktan sonra sorun yaşamayınca ona da sormadım kartın durumu sende nasıl diye.

Kısaca herkes kötülüyor bu ekran kartı ama voltaj düşürerek bile sorun yaşamadım. -100mV ve normal çekirdek hızında oynuyorum. Stabil çalışıyor. Kasam biraz küçük ve eski. (Kart zor sığdı. ) Havalar da son zamanlara kadar çok sıcaktı. Odam da haliyle bayağı sıcak oluyordu. O yüzden diye tahmin ediyorum default ayarlarda 80 dereceye geliyordu. -100mV ve %55 fan hızında 76 civarında sabitleniyor. Havalar biraz daha serinleyince default ayarlarda tekrar test edeceğim sıcaklıkları. Driver olarak ilk 20.4.2 kurmuştum 2 ay önce. WHQL olan oydu. Sonra 20.9.2 çıkınca dedim bir deneyim bakayım şu meşhur sorunları yaşayacak mıyım diye o sürümü kurdum. DDU'suz direk Radeon'dan kurdum. Çok şükür yine hiçbir sorun yaşamadım. Herhalde 2-3 hafta falan olacak o zamandan beridir yeni sürümü kullanıyorum bunda da sorun yok. Ben sorun yaşamayan şanslı kesimdenim herhalde. İlk kart alacağım zaman ben de sizin gibi düşünüyordum. 1000+ verip 2070S almakla bunun arasında kalmıştım. 5700XT'yi aldım ve çok memnunum ama sorun yaşayan da çok. Ben 14 gün iade şansı olduğu için 5700XT'de şansımı denedim belki siz de öyle yapabilirsiniz. Baktınız çok sorun yaşadınız geri iade edersiniz. Seçim sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…