MSI RX 5700 XT Gaming 8 GB vs MSI RTX 2070 Super

Hata yaşama ihtimalin var; fakat aldıktan sonra 14 günün var, bu 14 gün içinde sorun yaşamazsan iade edersin.

Öncelikle fikriniz için teşekkürler. 5700 serisinden en iyi kart bu diye duydum fakat hala çok kuşkulu yorumlar var ve ben açıkcası iade vs o tarz süreçlerle uğraşıp kafam ağrısın istemiyorum :/
Sizin İtopya şartınız mı var?

Kasayı İncehesap veya İtopya üzerinden toplamayı düşünüyorum taksitle alacağım tek tek değil :)

@radi0head 13-14 Ekim Amazon Prime indirimlerinde RTX2070 Super 4800 TL gibi fiyatları görmüştü. Çoğu kişi kaçırdı. Keşke paylaşmış olsaydım burada.

RTX 2070 Super tavsiye ediyorum. İtopya yerine Amazon'u tercih etmeni tavsiye ederim. İade konusunda çok rahat olursun. (6 ay sonra arızalanan ürünü sorunsuz iade etmiştim.)

Öncelikle fikriniz için teşekkürler. 5700 serisinden en iyi kart bu diye duydum fakat hala çok kuşkulu yorumlar var ve ben açıkcası iade vs o tarz süreçlerle uğraşıp kafam ağrısın istemiyorum :/

Kasayı İncehesap veya İtopya üzerinden toplamayı düşünüyorum taksitle alacağım tek tek değil :)
Anladım. Ancak RTX 2070 Super nezdinde 1000 TL fazla ödeyeceksiniz. Bilginize.

@radi0head 13-14 Ekim Amazon Prime indirimlerinde RTX2070 Super 4800 TL gibi fiyatları görmüştü. Çoğu kişi kaçırdı. Keşke paylaşmış olsaydım burada.

RTX 2070 Super tavsiye ediyorum. İtopya yerine Amazon'u tercih etmeni tavsiye ederim. İade konusunda çok rahat olursun. (6 ay sonra arızalanan ürünü sorunsuz iade etmiştim.)

Keşke nakitim olsa ve tek tek alma şansım olsa maalesef taksit ile alacağım için belli bir siteden toplamam gerekli :(
Tabii ki 2070 super bu nasıl bir soru?
Arasın da bariz bir fiyat farkı olduğu için XT 5700 alsam çok şey kaybeder miyim diye sormak istemiştim.

Evet farkındayım galiba 2070S almam daha sağlıklı olur çok sayıda şikayet okudum 5700 ile ilgili.
Yineleyeceğim: Özellikle RTX 3060 ve varyasyonları güzel fiyatlardan gelecektir. Ancak bekleme durumunuz yoksa sürücü stabilliği ve performans açısından RTX 2070 Super diyorum. Fiyat konusuna giremiyorum, yüksek ödeme yapacaksınız malum. 😅

Bende ryzen 5 3600 ve 5700xt dizmeyi düşünüyordum konu da açtım çok bir cevap alamadım ekran kartları hakkında da pek bir fikrim yok ama çoğu oyunda hatta her oyunda 5700xt gayet başarılı bir şekilde performanstan çıkıyor 2070 yanlış hatırlamıyorsam her modeli 5700xt ye göre 2 3 k daha pahalı ve performansı düşük evet dlss - rtx teknolojisi olabilir ama hikayeli oyunlar harici bu özelliğin bir avantaj yaratacağını sanmıyorum bu benim kendi görüşüm fan boyluk yapmıyorum.

Bende Ryzen 5 3600 ve 5700XT dizmeyi düşünüyordum konu da açtım çok bir cevap alamadım ekran kartları hakkında da pek bir fikrim yok ama çoğu oyunda hatta her oyunda 5700XT gayet başarılı bir şekilde performanstan çıkıyor 2070 yanlış hatırlamıyorsam her modeli 5700XT'ye göre 2 3 k daha pahalı ve performansı düşük evet DLSS - RTX teknolojisi olabilir ama hikayeli oyunlar harici bu özelliğin bir avantaj yaratacağını sanmıyorum bu benim kendi görüşüm fan boyluk yapmıyorum.

Ben de tamamiyle böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum size de hak veriyorum fakat ayrıca ben ağır bir AMD hayranıyım fiyat performans ürünleri olduğunu düşünüyorum :) ancak 5700 çoğu kişinin sorun yaşadığı bir kart gibi gözüküyor ki X Gaming en iyi sürümü diye biliyorum bu kartın.

Ben de tamamiyle böyle bir sistem kurmayı düşünüyorum size de hak veriyorum fakat ayrıca ben ağır bir AMD hayranıyım fiyat performans ürünleri olduğunu düşünüyorum :) ancak 5700 çoğu kişinin sorun yaşadığı bir kart gibi gözüküyor.
Evet bilgili bilgisiz çoğu insan konusuyor alacağın varsa bile almaktan korkuyorsun inan şuan tüm yorumları okurken bende almaktan vazgeçecek gibi oldum uzun süredir nvidia kullanıcısıyım hiç bir şikayetim yok ve olmadı fiyat performans konusu gibi senin yapacağın şekilde amd ye geçecektim içime bi öküz oturdu vallahi :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı