MSI RX 5700 XT Gaming X 4500 TL’ye alınır mı?

Makaleler
1
Başlıkta belirttiğim kart Hepsiburada’da 4500 TL’ye düştü. Uzun zamandır ekran kartı arıyorum. Sizce bu fiyata alınır mı? Gaming gecesi’ni bekleyip 2070S mi kovalamalıyım yoksa indirim bitmeden bu kartı mı almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming X serisi termal ped eksikliği çekiyor. Yanı VRAM'leri diğer modellere göre daha çabuk bozulabilir. O fiyata İtopya'da Gaming OC modeli var.
Hocam thermal ped sorunu bildiğim kadarıyla Mech ve Evoke serisinde vardı. Yanlışım varsa düzeltin.

Hocam thermal ped sorunu bildiğim kadarıyla Mech ve evoke serisinde vardı. Yanlışım varsa düzeltin.

Burada okumuştum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum sizin dediginiz de doğru olabilir.

MSI RX 5700 Gaming X var bende de. Sıcaklıkları mükemmel. Kart çok güçlü olduğu için çoğu oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkmıyor ve fanlar dönmüyor. Radeon Software üzerinden de UV yapıyorum kesinlikle ısınmıyor 70 dereceleri çok zor görüyorsun(%28 fan hızı). Kartın soğutma bloğu üst seviye. 1.5kg ağırlığında bir canavar :D Edit: 3000tl ye almıştım :/

MSI RX 5700 Gaming X var bende de. Sıcaklıkları mükemmel. Kart çok güçlü olduğu için çoğu oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkmıyor ve fanlar dönmüyor. Radeon Software üzerinden de UV yapıyorum kesinlikle ısınmıyor 70 dereceleri çok zor görüyorsun(%28 fan hızı). Kartın soğutma bloğu üst seviye. 1.5kg ağırlığında bir canavar :D Edit: 3000tl ye almıştım :/
Hocam VRAM’lerde ısınma sorunu yaşadınız mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı