MSI RX 5700 XT Gaming X 4500 TL’ye alınır mı?

Gaming X modellerinde olduğunu düşünmüyorum sorunun. Haziran'dan beridir Gaming X 5700XT kullanıcıyım. Kartımdan gayet memnunun. Ama sizin attığınız sorunlu kartlar teorisi doğruda olabilir. Eskitme çalışması gibi duruyor. Ayrıca yurt dışında yapılan incelemeler kart içine bakarken böyle bir durumdan söz etmiyor.

Bütçenizde RTX 2060S almanızı tavsiye ederim.
Ya da indirim bekleyip 2070S bakın derim.
Ben de 2070S almak isterim fakat akşam Gaming Gecesi’nde 4500 TL civarı 2070S olmazsa bu kartı da alamamaktan çekiniyorum.
Gaming X modellerinde olduğunu düşünmüyorum sorunun. Haziran'dan beridir Gaming X 5700XT kullanıcıyım. Kartımdan gayet memnunun. Ama sizin attığınız sorunlu kartlar teorisi doğruda olabilir. Eskitme çalışması gibi duruyor.
Hocam yükte max. kaç dereceyi gördü?

Ben fan ayarlarımı güzel bir şekilde yaptım. Ayrıca kasamın hava akışı çok iyi. Ben şahsi olarak 65 üstüne hiç görmedim oyunlarda. Genelde oyunlarda da 65 civarlarında gezmiyorum 58-62 gibi takılıyorum. Yani kart soğuk iyidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı