MSI Radeon™ RX 5700 XT Gaming X. Sapphire Nitro veya Pulse yerine tercih edilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming X'de yok o sorun Evoke serisinde var.RX 5700 serisinde MSI en son tercih edilmesi gereken markadır. VRAM'lerde yarım soğutma pedi kullandıkları için yüksek sıcaklıklara çıkıyor.
Gaming X ve Nitro+ piyasadaki en iyi 5700XT'lerden. İkisi arasında size fiyat olarak uygun olanı alabilirsiniz.
2 fanlı ama çok büyük bir pasif soğutma bloğu var.
Sapphire Nitro+ Alabileceğin en iyi F/P kartıdır ve MHz değerleri Gaming X modelinden daha yüksektir.
RX 5700 serisinde MSI en son tercih edilmesi gereken markadır. VRAM'lerde yarım soğutma pedi kullandıkları için yüksek sıcaklıklara çıkıyor.
Termal pad'ler evoke ve mech modellerinde yarım kullanıldı Gaming modelinde böyle bir şey yok.
Gaming X'de yok o sorun Evoke serisinde var.
Ben onda da vardı diye hatırlıyorum, düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi TPU'dan baktım VRAM sıcaklığı diğerleri ile hemen hemen aynı, GPU sıcaklığı konusunda ise en iyisi.Gaming X'de yok o sorun Evoke serisinde var.
Ek olarak 3 yıl garantide mevcut. Haftaya kadar araştırıyorum RX olarak bu kart. RTX olarak 2060 SUPER almayı düşünüyorum.Ben onda da vardı diye hatırlıyorum, düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi TPU'dan baktım VRAM sıcaklığı diğerleri ile hemen hemen aynı, GPU sıcaklığı konusunda ise en iyisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.