MSI RX 5700 XT GAMING X Nasıldır?

• Konuyu başlatan cool
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 4.284
Gaming X ve Nitro+ piyasadaki en iyi 5700XT'lerden. İkisi arasında size fiyat olarak uygun olanı alabilirsiniz.
2 fanlı ama çok büyük bir pasif soğutma bloğu var.
Sapphire Nitro+ Alabileceğin en iyi F/P kartıdır ve MHz değerleri Gaming X modelinden daha yüksektir.
RX 5700 serisinde MSI en son tercih edilmesi gereken markadır. VRAM'lerde yarım soğutma pedi kullandıkları için yüksek sıcaklıklara çıkıyor.
Termal pad'ler evoke ve mech modellerinde yarım kullanıldı Gaming modelinde böyle bir şey yok.
Gaming X'de yok o sorun Evoke serisinde var.

Herkese cevap için teşekkürler. RTX 2060 S fiyatına daha performanslı bir kart aradığım için araştırmıştım. SAPPHİRE garanti vs... guvenmedigimden bu karta odaklandım. Garantide 3 yıl olunca bir çılgınlık yapıp tekrar AMD kart almaya niyetlendim.😀

Ben onda da vardı diye hatırlıyorum, düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi TPU'dan baktım VRAM sıcaklığı diğerleri ile hemen hemen aynı, GPU sıcaklığı konusunda ise en iyisi.
Ek olarak 3 yıl garantide mevcut. Haftaya kadar araştırıyorum RX olarak bu kart. RTX olarak 2060 SUPER almayı düşünüyorum.
Söyle bir inceleme videosu izledim değerler gayet güzel görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı