Çözüldü MSI RX 5700 XT Gaming X oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rhombeuz

Decapat
Daha fazla  
Her yerde okumama herkesin uyarmasına rağmen gittim bu kartı aldım. Sonucunda bende aynı sorunları yaşamaktayım. Far Cry 5 girdiğimde PC reset atıyor ya da masaüstüne donuyor. Masaüstüne döndüğünde 1. resimdeki gibi ses sürücü hataları geliyor. Bir bağlantısı var mı sesle bu atmaların?

AMD Radeon Software programı ile fan kontrolü yapıyorum. 78 derece de fan açmayacak şekilde bir "global ayar" yapılmış. Gerçekten hayretler içerisindeyim.
Şu anda AMD Radeon Software programı da düzgün çalışmıyor. Fan ayarı yapmama rağmen ayarlar tekrar tekrar global ayarlara dönüyor.

Bu sorunları nasıl çözeceğim kartı iade de edemiyorum. 14 gün dolmadı ancak kartı sonuçta kasaya montaj yaptım.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    357,9 KB · Görüntüleme: 195
Hoparlör mü kullanıyorsunuz? Eğer kullanıyorsanız onu seçin ve ileri deyin, büyük ihtimalle ses sürücüsü kurmadınız.
DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurun.
Daha sonrasında oyun dosyasını doğrulayıp tekrar deneyin.
Eğer dediklerim işe yaramaz ise bunu da dene: [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal

Günlerdir kafamda 2060 Super yerine düz 5700 Gaming X almak vardı kesinlikle artık yok geçmiş olsun umarım çözülür sorunun.

Merhabalar. Radeon ayarlarının sıfırlanmaması için görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın. Eğer siyah ekran hatası alıyorsanız şu konuya bakabilirsiniz. [Rehber] AMD Ekran Kartlarında Siyah Ekran Hatası - Technopat Sosyal Sıcaklıktan dolayı reset atmış olabilir. Veya kronik problem olan siyah ekran hatası alıyor olabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 3.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 95
Bence AMD yeni ekran kartı çıkarmadan şu sorunlara çözüm bulmalı artık.

Tamam teknoloji biraz şans işide bu kadarıda fazla yazık hele biri var 30 Haziran'da konu açmış dün gece güncellemiş her şeyi denedim hala sorun devam ediyor diye ben üzüldüm yeminle.
Farklı konu açma istemedim kusura bakmayın, bende Gaming X 5700 aldım ama XT değil sizce iade mi etmeliyim? Henüz kutusundan açmadım.

Vallahi gir bir konuları gör sonra karar ver kart gelmediyse direk iptal et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…