MSI RX 580 8 GB Armor Nasıl?

Bende Zalman Z3 Plus kullandım dostum o çıkardığın parça ekstra fan takmak için :)
En azından ben öyle biliyorum :D
Evet öyle, ben de o amaçla kullabilirim diye düşünüyordum. Ama olmaz ise o aparatı alabilirim :LOL:. Sizce nasıl bir kasa, ben PSU olmadan uygun fiyattan aldım ama, yakın zamanda değişmem gerekir mi?

Evet öyle, ben de o amaçla kullabilirim diye düşünüyordum. Ama olmaz ise o aparatı alabilirim :LOL:. Sizce nasıl bir kasa, ben PSU olmadan uygun fiyattan aldım ama, yakın zamanda değişmem gerekir mi?

2015'ten 2019'a getirdi beni kasa. Yaptığım hata fx serisi işlemci almaktı, ama o zamanlar o bütçeyle yapabileceğim başka bir şey yoktu :) Şuan kasa sağlam, fanlarda bir sorun yok fakat ayakların 2'si kırıldı, tekrar yapıştırdım (en az 3 kere). Ayaklar çok dandik dikkat etmelisin.

2015'ten 2019'a getirdi beni kasa. Yaptığım hata fx serisi işlemci almaktı, ama o zamanlar o bütçeyle yapabileceğim başka bir şey yoktu :) Şuan kasa sağlam, fanlarda bir sorun yok fakat ayakların 2'si kırıldı, tekrar yapıştırdım (en az 3 kere). Ayaklar çok dandik dikkat etmelisin.
Teşekkür ederim, ben çok ucuz bir fiyattan aldığım için(4 fan var :D) sistemi bu kasaya taktım. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. FX serisini bilmiyorum ben açıkçası. :D

1676TL'ye aldığım kart ne hale geldi arkadaşlar şuanki fiyatına bakarmısınız iyi ki zamanında almışım. Isınma sorunu da olmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı