MSI RX 580 Armor Yükte 85 Derece

1150'de kesinlikle daha yüksek sıcaklıklar alacaktınız ancak kartınız güç limitini aşmamak adına frekansınızı düşürdü. Power limiti fulleyip stok halde test ederseniz ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Herhangi bir fan profili oluşturdunuz mu bu arada?

Bence kasa çok güzel ısınma sorunu ekran kartının soğutmasında %80'i. Kasanın da %20 bir payı vardır belki ama üst seviye bir hava akışı beklenmez diye düşünüyorum.
Bu arada, custom soğutmaları vardı corsairin, gördüm sadece ama hiç araştırmadım. Ekran kartları için. Bir bakmak lazım.
Kasanın önü kapalı olduğu için hava girmiyor dostum. Çok kötü hava sirkülasyonu diyorlardı. Test etmedim.
İşlemcide Wraith Stealt (RGB olan) fan mı var senin, yoksa normal mi?

Düzenleyin en iyisi. Mesela ben bu şekilde kullanıyorum:

Eki Görüntüle 411834

(50C/%18, 55C/%40, 60C/%60, 70C/%100)

50 dereceye kadar çalışmasın isterseniz MSI Afterburner üzerinden düzenleyin.
Bakacağım teşekkür ediyorum
Wraith Max var 2700x stok soğutucusu. Dediklerine bir bakacağım dostum yazarım buraya
Bir de şunu söyleyeyim ben bu sıcaklıkları düşürmek için perfomansın azalmasına göz yumabilirim sıkıntı yok yani performans düşse bile şu sıcaklıklar düşsün yeter.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…