MSI RX 6400 alınır mı?

RX 6400 daha güçlü diye biliyorum.

Kafa kafayalar hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilmiyorum fanı daha büyük gibi daha iyi soğutur diye düşündüm. Kasamda fan yok yükte en fazla 65 derece şu anki kartım. RX 6400 ile şu an kullandıgım kart arasında 25 watt var.
Anladım.Kullanan kişilerin yorumlarında Sapphire versiyonunun küçük olmasına rağmen fazla ısınmadığını belirtiyorlar.Unutmadan PCIe 3.0 yuvası var sanırım anakartınızda.RX 6400 yorumlarına göre PCIe 4.0 ile daha verimli çalışıyormuş bilginiz olsun.

Kafa kafayalar hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama RX 6400 daha güncel ve PSU'dan ekstradan güç kablosu bulunmuyor.

Anladım. Kullanan kişilerin yorumlarında Sapphire versiyonunun küçük olmasına rağmen fazla ısınmadığını belirtiyorlar. Unutmadan PCI-e 3.0 yuvası var sanırım anakartınızda. RX 6400 yorumlarına göre PCI-e 4.0 ile daha verimli çalışıyormuş bilginiz olsun.

Benim bir arkadaşımda da var ısınmıyor diyor o yüzden almak istiyorum. PCI-e olayını biliyorum zaten başka kart alsamda aynı sorunu yaşayacağım o yüzden çok aldırış etmiyorum. Teşekkürler Sapphire modelini alacağım.

Ama RX 6400 daha güncel ve PSU'dan ekstradan güç kablosu bulunmuyor.

Benim bir arkadaşımda da var ısınmıyor diyor o yüzden almak istiyorum. PCI-e olayını biliyorum zaten başka kart alsamda aynı sorunu yaşayacağım o yüzden çok aldırış etmiyorum. Teşekkürler Sapphire modelini alacağım.

Şimdiden hayırlı olsun o zaman :).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı