MSI RX 6600 XT alınır mı?

Bütçe
7000-8000

JagdTiger

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Şu an Amazon'da fiyat olarak 8.000 TL gözüküyor. Bu fiyata değer mi? Parçalarımın çoğu MSI olduğu için ister istemez ekran kartını da MSI almak istediğim için kafam bu ekran kartına gidiyor.
Daha iyi bir ekran kartı öneriniz var ise alabilirim.

Anakart: MSI Z490-A Pro.
İşlemci: Intel Core i5-10600K
PSU: Corsair 750W Silver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az üstüne 6700XT var hatta daha ucuza 6700 var.

Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe XFX'in fiyat uçmuş.

Marka takıntısına hiç gerek yok 8000 tl haketmiyor bence tabii tercih sizin
Ya marka takıntım yok aslında telefon hariç tabi ki, ama bilgisayar parçalarına çok hakim değilim atılan yorumlarda Sapphire ve XFX ekran kartı söz konusu markaları hiç bilmiyorum iki gün sonra sıkıntı çıkarırlar mı diye ister istemez düşünüyor insan

Sapphire AMD Radeon RX 6700 Pulse 11321-02-20G 160 Bit GDDR6 10 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe XFX'in fiyat uçmuş.
Uçmadı hocam, attığınız linklerden birisi RX 6700 XT, diğeri RX 6700 (XT olmayan).

Ya marka takıntım yok aslında telefon hariç tabii ki, ama bilgisayar parçalarına çok hakim değilim atılan yorumlarda Sapphire ve XFX ekran kartı söz konusu markaları hiç bilmiyorum iki gün sonra sıkıntı çıkarırlar mı diye ister istemez düşünüyor insan

İkisi de sadece AMD için kart üreten köklü markalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı